Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: learning skills are going away

<< < (5/50) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 25, 2010, 13:57:51 ---a ja mam jedno pytanie czy skill learning dawal rowniez bonus do implantow czyli +5 dawal efektywnie +5,5 ?
jak tak to dla tych co mieli learningi 5/5 bedzie to nerf, ale dla 5/4 to juz jest boost ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak jak piszesz - "learning" na końcu. W blogu jest wyjaśnione, że chodziło im o "uśrednienie".

Chyba dobra zmiana - mam dokładnie 1,26 mln SP w learningach, czyli jakiś miesiąc skoczę do przodu.

Rabbitofdoom:
Trzeba by po lookac moze warto cos zapuscic z lerningow jeszcze. A nuz sie uda pare SP do przodu wyjsc przy jakis upierdliwych skillsach.

sc0rp:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Listopad 25, 2010, 14:38:03 ---Trzeba by po lookac moze warto cos zapuscic z lerningow jeszcze. A nuz sie uda pare SP do przodu wyjsc przy jakis upierdliwych skillsach.

--- Koniec cytatu ---

jedyna roznica moze byc taka ze np. skille z learningow masz 2200 SP/h a np. z leadershipa 1600 SP/h to fakt mozesz zaoszczedzic czas wiec zalezy kto jaki ma remap.

Dagund:
a jaki jest cel tej zmiany?

Starakopara:

--- Cytat: Dagund w Listopad 25, 2010, 14:53:43 ---a jaki jest cel tej zmiany?

--- Koniec cytatu ---

imo:
przyśpieszenie ( nie chodzi mi o SP/hour) skillowania bardziej pożytecznych umiejetności, bo skillowanie learningów na maksa to jakieś 2 miechy ( albo i więcej, nie pamiętam teraz ile mi to zajęło ), w ciągu których nowy gracz rył paski, latał misje itp. zamiast zabijać innych graczy  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej