Eve Online > Dyskusje ogólne

Zarabianie w null (ponownie), było: [Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (13/17) > >>

Ranshe:

--- Cytat: Platfusek w Listopad 24, 2010, 19:01:22 ---Mało ci w pracy, szkole? Chcesz aby ci ludzie psuli dzień również w czasie wolnym, bo ja nie.

--- Koniec cytatu ---

Ale to nie jemu psują, tylko on psuje, to całe wiadro różnicy. :)

Ad. strzelanie jako jedno z wielu - no wybacz, żywy przeciwnik który kombinuje jak by cię tu rozjechać zanim ty mu zrobisz to samo, to trochę inna bajka niż krzyżyki latające za każdym razem tak samo czy biedny hauler któremu fracht wolno leci w warpie a on by chciał szybciej.

SokoleOko:
@Dark/Albi i ich ambicji PvPerskich.

Przypomniał mi się dowcip, jak to 18-letni synek przyszedł do ojca i mówi:
- Tato, jestem GEJEM!
Ojciec pomyślał chwilę i pyta:
- A masz Ferrari?
- Nie mam
- A masz chociaż Rolexa?
- Też nie mam.
- To ty zwykły pedał jesteś!  :D

Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, bo znamy się już trochę (z Albim z forum, z Darkiem ingame) ;)

--- Cytat: ChemicalRider w Listopad 24, 2010, 17:23:49 ---Swoją drogą, PVP w EVE jest w 90% nudne jak flaki z olejem, a jedynie 10% to super epickie momenty takie jak na trailerach. W porównaniu np. do innych gier jak Age of Conan gdzie pvp to miód płynący zabawy i braku nudy, tak w EVE wszystko tyczy się a) kampienie 2h na bramie b) skanowanie 30min ukrytego kerbira w systemie c) kto ma większy blob ten wygrywa d) jak się robi fajnie to są lagi jak sku******.
--- Koniec cytatu ---

Nie kampię bram, nie zawracam sobie głowy skanowaniem ludzi przez 30 minut, regularnie uczestniczę w bitkach, gdzie przeciwnik ma przewagę liczebną i potem zbieram ich wraki, lagu (poza okazjonalnym traffic controlem na bramach) nie doświadczam. Maks "złego"co

Znasz powiedzenie: jak sobie pościelisz tak się wyśpisz?

--- Cytat: Platfusek w Listopad 24, 2010, 17:44:58 ---Jeżeli tak brakuje ci wyzwań to czemu się nie przeniosłeś z kolegami do venal do systemu gdzie siedzi pandemic legion?.

Odpowiem ci - bo ty tak samo jak inni tobie podobni z własnoręcznie dopisanymi titlami "elita eve" lubicie łatwe kile, szukacie raterów i innych przypadkowych ludzi z fitem pve aby w swoich wyfarmionych frakcyjnych statkach z oficerskimi modułkami mieć parę ekstra punkcików i bardziej kolorowy szlaczek albo ikonkę na stronie www out of game.

--- Koniec cytatu ---

Mógłbym szukać na naszym killboardzie killi z Deklein, gdzie ostatnio byliśmy na roamie i pokazać trochę spalonych kurników, ale pewnie i tak Cię to nie przekona. Tak samo jak na przykład wygrana "ustawka" z Darkside.

Napis "true elite" na moim shipie wypisany jest wirtualną krwią i setkami godzin spędzonymi w shipach bojowych zgodnie z zasadą "pierwszy w akcji, wraca ostatni". Poza Provi War wszystkie moje kille to solo i skirmish warfare. Zobacz sobie wątek o bitkach - sporo jest tam wpisów mojego korpa.

I tak, jestem statsiarzem... takie zboczenie będące efektem kilku lat spędzonych na graniu w FPS-y. Eve to po prostu kolejny etap na ścieżce wirtualnego wojownika :P

Colonel:
Dark Flo,
od tobie podobnych - mi podobni ..
dostaja ładniutkie hate maile...ktore zreszta uwielbiamy kolekcjonowac...  :-*
nigdzie nie powiedzialem ze jestem lwem...wiec wyluzuj...

w naszej korporacji zbyt wielu ludzi nie ma, fakt...
a to dlatego ze nie bierzemy pierwszego lepszego dzieciola z polisza w nasze szeregi,
community duze nie jest a i chcacych zostac piratami polakow tez zbyt wielu nie ma...
wiec jak wezmiesz teraz ten nieliczny procent wyslesz do mnie na "kasting"
to jeszcze sie to uszczupli...bo nie biore do korpa mazgajow, niedorajdow, narzekaczy, roszczeniowcow i ludzi ktorzy bez ratow z zero zero zwyczajnie sobie nie poradza...

a ilosc kili? no coz...latamy jak mamy ochote latac, nie ma codziennej spinki i poczucia udzialu w wyscigu...
sa polskie korpy pvp, tam dba sie o statystyki...
jest i polski korp piracki...tutaj za nie powstrzymanie sie od kila mozna zalapac sie na lossa :D ( nigdy tak jeszcze nie bylo...ale nie znaczy ze w koncu nie bedzie :P )
na tym tez mozna zarobic zeby nie zestrzelic, ludzie placa...isk jest do podzialu...nie placa to i czasem uciekaja ze statkow,
taki statek zazwyczaj moga odkupic na kontrakcie w tym samym systemie po dobrej cenie :D
a i ubaw przy tym przedni...
linkowane przez ciebie forum nie zawiera wszystkich akcji, bo malo komu sie chce spinac zeby to pisac...
kili nawet sie nie chce wklejac wiec zwykle automat to robi...

mam nadzieje ze zaspokoilem twoja niewiedze na nasz temat, od srodka tego raczej nie poznasz bo do korpa przyjmuje tylko ludzi "inteligentnych"

aa ... i ciesze sie ze jestes...  8)

Ellaine:
Ja tam nie mam aspiracji do jakichś wielkich osiągnięć w pvp. Robię to dla przyjemności. Dumę i poczucie wyższości czerpię tylko z rzeczy robionych AFK. To co się osiąga grając aktywnie to nie to samo :)

MightyBaz:
ziew...czy juz nie ma innych zastępczych tematów?

btw, kto wie co oznacza skrót BeBu, hyhy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej