Eve Online > Dyskusje ogólne
Zarabianie w null (ponownie), było: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
Colonel:
Ciekawe czym różni się kerbir od kogoś kto misje robi :D
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Listopad 24, 2010, 11:26:39 ---Ciekawe czym różni się kerbir od kogoś kto misje robi :D
--- Koniec cytatu ---
PvPer zarabia na misjach (plexach, anomalkach - wpisz co chcesz), żeby mieć czym się latać na PvP.
Kerbir zarabia na misjach (plexach, anomalkach - wpisz co chcesz), żeby mieć lepszy statek do robienia misji (plexów... jw). W dodatku jeszcze ma żal, że hosty przylatują i nie dają mu zarobić.
Skeer:
Dzięki tej definicji C0ven nagle drastycznie przestał być kerbirski ;)
Rabbitofdoom:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 24, 2010, 11:06:52 ---A jak raciło się na beltach, to można było olewać hostów?
Przecież nie było TAAAKICH anomalek przed tym nerfem i nie były tak dostępne. Dzisiaj zarabiasz na bounty. Ja na misjach nawet lootu nie zbieram.
Kij w oko kerbirom, trzeba sobie umieć radzić. Ja regularnie wiszę na misji w Machu + Bazylu mając neutrali/redów na localu.
--- Koniec cytatu ---
Oj byly Sokol. Przed dominionem to nikt ich nie robil bo "badziewne" i trzeba sie za nimi nalatac. Ja robilem i nie ma porownania nawet mimo ze nie byly na wyciagniecie reki to ciezko bylo nie trafic dobrego TSa zadziej niz raz na 5 havenow/sanctumow z ktorego wypadal przynajmniej jeden modulek sanszowy wiecej niz pip hardener. Nie byly tak kasiaste jak plexy ale mozna bylo spokojnie wyciagnac 2 czasem wiecej TS punkty tygodniowo nawet sie nie wysilajac.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 24, 2010, 11:06:52 ---A jak raciło się na beltach, to można było olewać hostów?
--- Koniec cytatu ---
nie nie olewalo sie ale bylo ich zdecydowanie mniej niz teraz. dla przykladu przed dominion bedac zarowno w dronkowie jak i na teneryfach nie widzialem hot dropa. Po dominion bedac na polnocy widzialem 5(!!!).
--- Cytuj ---Przecież nie było TAAAKICH anomalek przed tym nerfem i nie były tak dostępne. Dzisiaj zarabiasz na bounty. Ja na misjach nawet lootu nie zbieram.
--- Koniec cytatu ---
Ale byly belty na ktorych zarabialo sie wiecej niz na anomalkach jesli sie w czasie bicia ratow zbieralo loot (dlatego wlasnie mialem i mam nadale ravena na paski), a takze carebear myslacy o duzych zarobkach to i tak plexy robi a to sie wiele nie zmienilo od dominion (jest ich ciut wiecej dzieki upgrade'om).
--- Cytuj ---Kij w oko kerbirom, trzeba sobie umieć radzić. Ja regularnie wiszę na misji w Machu + Bazylu mając neutrali/redów na localu.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 24, 2010, 11:44:47 ---
Kerbir zarabia na misjach (plexach, anomalkach - wpisz co chcesz), żeby mieć lepszy statek do robienia misji (plexów... jw). W dodatku jeszcze ma żal, że hosty przylatują i nie dają mu zarobić.
--- Koniec cytatu ---
ekhm ekhm nie chce byc niegrzeczny ale na moja wiedze mach to wsrod matarskich shipow najlepszy ship do kerbirzenia (przynajmniej przed vargurem - ale czy vargur jest lepszy tego nei wiem bo nie testowalem - w eft wypada gorzej), wiec skoro masz juz pimped raciarke to na co masz zbierac ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej