Eve Online > Dyskusje ogólne
Zarabianie w null (ponownie), było: [Polityka] Chaos na południu - 25.07
sc0rp:
--- Cytat: Chupacabra w Listopad 24, 2010, 16:36:32 ---Jak dla mnie różnica kerbir -- nie kerbir, polega na podejściu do ISK. Mówię to jako były kerbir :) W pewnym momencie odkryłem, że:
"ISki szczęścia nie dają, tylko zakupy"- chyba Merlin Monroe :)
--- Koniec cytatu ---
Hmm wedlug tej definicji to ja nie jestem kerbirem, bo dokladnie z takiego zalozenia wychodze a patrzac po killboardzie pvperem tez nie jestem ;)
--- Cytat: Xeovar w Listopad 24, 2010, 16:29:10 ---Moze i mniejszością, ale cała gra jest budowana po to żeby PvP było niezbędne, istotne i nie do uniknięcia.
--- Koniec cytatu ---
Gdyby wszyscy pvpowali to latali bysmy ibisami. Czy Eve ma jakikolwiek sens bez pvp - tak ma staje sie gra ekonomiczna i grinder mmo. Czy eve ma jakikolwiek sens bez kerbirow - tak pod warunkiem ze ludzie beda czerpac fun z latania ibisami.
Venzon 2003:
@Dark Flonoe: to czy ktos jest kerbirem sprawdza sie tutaj: http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=318469&view=kills
Real kills: 36
Losses: 19
no comment
Ellaine:
Gdyby (abstrakcyjnie) nie było normalnej ekonomii to by się dostawało ISKi za kille albo automatycznie za posiadanie terenu.
@Dark, jeśli nie jesteś ani kerbirem ani pvperem to pewnie jesteś niedzielnym klikaczem jak większość korpa :)
@Venzon: Nieprawda, ktoś może być super mega hadcore pvperem a nie mieć żadnego killa bo po prostu mało gra. Po prostu całe dotychczasowe pół godziny swojej gry spędził na szukaniu pierwszego celu swoim Reaperem :)
Np ja: jestem teraz (bo nie zawsze byłem) hardcorowym pvperem - spędzam 90% aktywnego czasu gry na pvp. Łącznie jest to kilka godzin. Daje mi to kilka killi miesięcznie albo i nie :)
Venzon 2003:
--- Cytat: Albi w Listopad 24, 2010, 16:56:48 ---@Venzon: Nieprawda, ktoś może być super mega hadcore pvperem a nie mieć żadnego killa bo po prostu mało gra. Po prostu całe dotychczasowe pół godziny swojej gry spędził na szukaniu pierwszego celu swoim Reaperem :)
Np ja: jestem teraz (bo nie zawsze byłem) hardcorowym pvperem - spędzam 90% aktywnego czasu gry na pvp. Daje mi to kilka killi miesięcznie albo i nie :)
--- Koniec cytatu ---
bedzie super mega hadcore pvperem jesli to pokaze, mentalnie albo w teorii to kazdy moze byc...
Doom:
--- Cytat: Venzon 2003 w [b]Dzisiaj[/b] o 04:55:18 ---@Dark Flonoe: to czy ktos jest kerbirem sprawdza sie tutaj: http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=318469&view=kills
Real kills: 36
Losses: 19
no comment
--- Koniec cytatu ---
(wyjątkowo wystopię w obronie ego podłego spekulanta) Takie coś możesz sprawdzać jak znasz wszystkie chary danej osoby, oraz masz wiadomości czy postać jest kupna czy od początku ma jednego właściciela, ale o KB jako o źródle wiedzy wszelakiej o pilotach eve juz chyba było dość w jednej z zadym słownych na linii Voodoo <-> pr0 pvperzy</blockquote>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej