Forum Gry > Inne gry

Wiedźmin 2

<< < (4/6) > >>

magni:
Nie wiem czy ja jestem tak kiepski czy dwojka jest duzo trudniejsza od jedynki? w jedynce walki nawet z wieloma przeciwnikami nie byly specjalnie problematyczne a tutaj na poziomie normal musze co chwile stan gry wczytywac bo mnie szlachtuja... wczoraj caly wieczor przechodzilem prolog klac przy tym jak szefc bo mnie juz wkurwialo ciagle wczytywanie gry od nowa...

Precelek:

--- Cytat: Devious Sphere w Maj 18, 2011, 15:39:37 ---Nie wiem czy ja jestem tak kiepski czy dwojka jest duzo trudniejsza od jedynki? w jedynce walki nawet z wieloma przeciwnikami nie byly specjalnie problematyczne a tutaj na poziomie normal musze co chwile stan gry wczytywac bo mnie szlachtuja... wczoraj caly wieczor przechodzilem prolog klac przy tym jak szefc bo mnie juz wkurwialo ciagle wczytywanie gry od nowa...

--- Koniec cytatu ---

nie zalamuj mnie trzeba troche pomyslec ;)

Rabbitofdoom:
A pulapki i bomby to ci na kij dali...  :P

magni:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Maj 18, 2011, 17:40:42 ---A pulapki i bomby to ci na kij dali...  :P

--- Koniec cytatu ---

tak sie sklada ze nawet mimo ich intensywnego uzycia (czyt. zuzylem wszystkie co mialem)  bylo ciezko
najgorsze byly 2 walki, ta ze smokiem nad glowa (ciagle mnie spalal) i potem walka zeby otworzyc foltestowi brame, tam jest chyba z 8 ludzi w tym 2 ciezko opancerzonych jak cie dopadna to mogila... -> walka polega na ciaglym uciekaniu i unikach - nie fajnie :/ w dodatku dziedziniec jest maly, ledwo zdarzysz pulapke rozstawic zanim cie dopadna
oczywiscie przeszedlem ale co mnie to nerwow kosztowalo (a specjalnie wzialem normalny poziom trudnosci zeby sie tak nie denerwowac...)
w kazdym razie nie przypominam sobie zeby w jedynce bylo tak ciezko

Vic Brunner:
jest ciężko. nawet na normalnym poziomie trudności. Trzeba się nieźle gimnastykować i wykorzystywać pełen wahlarz wspomagajek typu eliksiry, petardy, pułapki, znaki... i unikać, unikać, unikać... ale to mi się bardzo podoba :)

btw - ktośwpadł na to jak wykorzystać mutageny? Niby w instrukcji napisane jest, że z poziomu medytacji > Bohater, ale tam nie widzę, żadnych "slotów" na zdolnościach, nic... nie wiem gdzie je wrzucać a już się uzbierało tego trochę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej