Eve Online > Przedpokój
Powitanie
Lucas Lucky:
Witam wszystkich!
Nie wiem od czego zacząć ;D Miałem już kiedyś styczność z Eve ale na trialu się skończyło, a dowiedziałem się o tej grze dzięki CDA które kupiłem i była tam właśnie opisana ta gra. Jako że lubie tematyke SF (Stargate wszystkie części) itp. postanowiłem wrócić i spróbować swoich sił ponownie. Zaczynam od nowa z zamiarem żeby odkryć ten cudowny świat a w międzyczasie może kupie sobie postać bo ilość skillowania mnie troche przeraża (tzn czas)
Troche zaznajomiłem się z tematyką tej gry i jak tylko się ogarnę i poznam trochę tajniki gry poprzez tutoriale to dołącze do sławetnej Unseen Academy na dalsze szkolenia.
Dozobaczenia w przestrzeni
Pozdrawiam
Lucas Lucky
Oxylan:
Cześć, no jak chcesz to kup postać sposobem kupujesz gtc , sprzedajesz za isk w grze, kupujesz postac na forum ;D alegro i ebay odradzam... Moim zdaniem najlepsza zabawa to nowa postać i odkrywanie powoli swiata eve, ale jak chcesz.
Starakopara:
--- Cytat: Oxylan w Listopad 19, 2010, 01:55:04 ---Cześć, no jak chcesz to kup postać sposobem kupujesz gtc , sprzedajesz za isk w grze, kupujesz postac na forum ;D alegro i ebay odradzam... Moim zdaniem najlepsza zabawa to nowa postać i odkrywanie powoli swiata eve, ale jak chcesz.
--- Koniec cytatu ---
This :D
Witamy na pokładzie o7
Lucas Lucky:
Chodzi mi o to ze mam zamiar odkrywać tą gre ale z tego co wiem żeby zacząć się bawić i korzystać w pełni możliwości zabawy to trzeba troche czasu poświęcić. To nie to co w innych grach że za każde zrobienie misji itp dostaje się PD. Zobacze z czasem. Narazie moim priorytetem jest zrobić tutoriale i wstąpić do UA i przetrwać nawał informacji i ogrom gry :)
A o postaci myślalem że jak już będę wiedział co i jak to żeby zacząć się bawić na całego.
A dlaczego odradzacie allegro/ ebay itp. bo widziałem tam pare fajnych charów za przystępną cene
Pozdrawiam
Luisa:
--- Cytat: Lucas Lucky w Listopad 19, 2010, 09:51:30 ---Chodzi mi o to ze mam zamiar odkrywać tą gre ale z tego co wiem żeby zacząć się bawić i korzystać w pełni możliwości zabawy to trzeba troche czasu poświęcić. To nie to co w innych grach że za każde zrobienie misji itp dostaje się PD. Zobacze z czasem. Narazie moim priorytetem jest zrobić tutoriale i wstąpić do UA i przetrwać nawał informacji i ogrom gry :)
A o postaci myślalem że jak już będę wiedział co i jak to żeby zacząć się bawić na całego.
A dlaczego odradzacie allegro/ ebay itp. bo widziałem tam pare fajnych charów za przystępną cene
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Może dlatego, że kupowanie charów z allegro/ebay jest nielegalne, a poprzez forum eveo za isk jest legalne ? Oczywiscie o ile nabedziesz isk w legalny sposob :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej