Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Ranshe:
Tłumaczenie posta powyżej: "mam frachta i go nie używam". >:D
Gregorius:
LoL transport wódy i panienek.. I'm in! :D
Fakt, że problem jest bardziej finansowy niż organizacyjny, ale faktycznie - pomysł niecodzienny (zawsze można jeszcze zaprosić kogoś z "mediów" eve i pieprzną lol-posta na eve-news :D)
SokoleOko:
--- Cytat: Auenarel w Grudzień 10, 2010, 14:50:01 ---pozsotaje kwestia frachta, ktorego raczej trzeba spisac na straty :)
--- Koniec cytatu ---
Fracht kosztuje ze 600 mln. Nie znajdziemy 6 osób, które zrzucą się po stówce? Jeśli pomysł wypali, mogę wystawić pilota Fenrira, który poleci.
Ship można ubezpieczyć i rozliczyć się po wypłacie. Zamiast frachta można też wziąć tańszą Orkę (też mam pilota). Orka jest nawet troszkę lepsza, bo twardsza.
Wkład do shipa musi być bardzo tani, żeby dało się tym "sianem" wypchać całe cargo.
Gregorius:
To może już teraz zrobić buy-ordery an wódę i panny ? :>
A zrzutę na cargo też można zrobić (np. każdy kto leci - 1000m3 wódy :D)
SokoleOko:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 10, 2010, 15:09:59 ---To może już teraz zrobić buy-ordery an wódę i panny ? :>
--- Koniec cytatu ---
Może poczekajmy na pieczątkę kierownika projektu :)
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 10, 2010, 15:09:59 ---A zrzutę na cargo też można zrobić (np. każdy kto leci - 1000m3 wódy :D)
--- Koniec cytatu ---
O to to.
EDIT: akcyza w Eve musi być cholernie wysoka, bo ceny wińska równają sie cenom Zydrine'u:
http://eve-central.com/home/quicklook.html?typeid=42
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej