Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem?

<< < (15/82) > >>

Goomich:
Badgery są fajne

[VIDE] Herezja:
Z ciekawości to "G ... w złotym dresie" (czy jak to nie szło --- Killer) zwane primera ma sloty na działka ?

SokoleOko:

--- Cytat: Gregorius w Grudzień 10, 2010, 11:53:01 ---Whatever.. ja też uważam, że GN powinien być for fun a nie for KB :P

--- Koniec cytatu ---

Skoro tak, i skoro "na SHC wszystko już było", to może trochę zmienić cel imprezy. Zamiast "lol-roama", jakiś "achievment".

Pierwszy pomysł - bierzemy frachta, pakujemy go jakimś lol stuffem po dach (coś taniego - alkohol z NPC orderów?), robimy flotkę składającą się z paru DPS shipów (do odpędzania mniejszych gangów), jakiegoś webera, plus chmary logistyków (kto ma skilla - T2, kto nie i/lub dupę ściska - T1, bez znaczenia czy armor czy shield). Wyznaczamy trasę z punktu A do punktu B przez środek jakiegoś terytorium i lecimy.

Albo flota padnie i będzie lol-killmail, albo flota wykona zadanie. W obu przypadkach będzie epicki filmik (już Crux o to zadba) i polskie community zapracuje na wzmiankę w newsach.

Nie traktujcie mojej propozycji literalnie - to tylko przykład. Z pewnością można wymyślić coś lepszego.

Khobba:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 10, 2010, 13:22:37 ---Skoro tak, i skoro "na SHC wszystko już było", to może trochę zmienić cel imprezy. Zamiast "lol-roama", jakiś "achievment".

Pierwszy pomysł - bierzemy frachta, pakujemy go jakimś lol stuffem po dach (coś taniego - alkohol z NPC orderów?), robimy flotkę składającą się z paru DPS shipów (do odpędzania mniejszych gangów), jakiegoś webera, plus chmary logistyków (kto ma skilla - T2, kto nie i/lub dupę ściska - T1, bez znaczenia czy armor czy shield). Wyznaczamy trasę z punktu A do punktu B przez środek jakiegoś terytorium i lecimy.

Albo flota padnie i będzie lol-killmail, albo flota wykona zadanie. W obu przypadkach będzie epicki filmik (już Crux o to zadba) i polskie community zapracuje na wzmiankę w newsach.

Nie traktujcie mojej propozycji literalnie - to tylko przykład. Z pewnością można wymyślić coś lepszego.

--- Koniec cytatu ---
mnie się podoba. Możemy, ale nie musimy dodać do tego monorasowości w stylu, jaki zaproponował Egnos, czyli "Matarska karawana leci do <stacji NPC wybranej frakcji 0.0>, żeby wspomóc ichnich bojowników o wolność". Chociaż to może być przerost formy nad treścią już...

Gizmo79:
Sokole - świetny pomysł, popieram

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej