Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem?

<< < (13/82) > >>

Gregorius:
skoro już tyle czasu upłynęło, to może zrobimy kopię SHC ...

laz0r party!!!!!1oneoneeleven

Egnos:
GN ma byc for fun
A jak dla mnie dosc zabawne by bylo "udawanie" "prawdziwej" floty jak z pierwszych trailerow eve
Riftery, stabbery, hurki, tempesty lecace razem by bronic wolnosci... czy czego tam bronia matarzy (moze byc tez caldari, to bez znaczenia)
A nie gang drejkow/hurkow i scimkow + dwa rapiery do trzymania celi, moze i bedziemy mniej skuteczni i powdupiamy wszystkie statki na pierwszym srednim blobie ale chu kers

Ranshe:

--- Cytat: Egnos w Grudzień 10, 2010, 01:19:59 ---A jak dla mnie dosc zabawne by bylo "udawanie" "prawdziwej" floty jak z pierwszych trailerow eve
Riftery, stabbery, hurki, tempesty lecace razem by bronic wolnosci... czy czego tam bronia matarzy (moze byc tez caldari, to bez znaczenia)

--- Koniec cytatu ---

O, to by było też fajne całkiem.

--- Cytuj ---A nie gang drejkow/hurkow i scimkow + dwa rapiery do trzymania celi, moze i bedziemy mniej skuteczni i powdupiamy wszystkie statki na pierwszym srednim blobie ale chu kers

--- Koniec cytatu ---

Ale pro pvperzy have spoken. Nie może być fun flota bo im ratio na kb pospada. ;)

[NF] Masa Huku:
Po co ten sarkazm?? Każdy ma swoją wizje floty która według niego byłaby zabawna. Ja już na samym początku powiedziałem że się dostosuje do tego co Col wymyśli. Możemy nawet lecieć w noob shipach.

Egnos:
Ciagle nie padla zadna "swieza" propozycja, tak naprawde to wszystko juz kiedys bylo, a my chcemy teraz czegos nowego i "smacznego"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej