Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem?

<< < (76/82) > >>

triii:
czyli jakie statki brac - bo narazie siedze w systemie startowym w cepie - moze sie tez przydac.

Egnos:
Wez vargura, macha albo vindicatora

--- Cytat: Gregorius w Grudzień 27, 2010, 10:56:08 ---@ Egnos

Emm.. to mleko, śmieci i holodyski to też dałeś na frachta ??? :P Czy mam sobie z puchy wydłubać panny i wódkę ?  >:D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Holographic video reels (also called "holoreels") are the most common type of personal entertainment there is. From interactive gaming to erotic motion pictures, these reels can contain hundreds of titles each.
--- Koniec cytatu ---

Smieci i mleko to moze sobie darujmy xD ale bez holodyskow nie lece!

R@F:
Można przylecieć starym dobrym drejkiem albo caracalem?? Ja pilot początkujący i nic innego niemam sensownie wyskilowanego. Ewentualnie jakimś kestrelem będe zabijał dronki przeciwnika :P

Gregorius:
AAa no to faktycznie Egnos.. Spora biblioteczka ;) Dzięki, ale mogłeś dołączyć do tego odtwarzacz, żebym się nie nudził :P

@ reszta - osobiście myślę, że lepiej pojawić się w czymkolwiek (np. dreju) jeśli proponowanych shipów/typów nie macie skillniętych. Lepsze to, niż nie lecieć wcale  8)

[NF] Masa Huku:
Ja mam nadzieje że tradycyjnie nasze pospolite ruszenie wyleci z opóźnieniem bo o 20 to ja dopiero z pracy wyjeżdżam  :'(

Anyway jeśli się dokulam na czas +1 Exequror :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej