Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem?

<< < (68/82) > >>

Doom:
Kilka osób nie deklarowało wódy. Większość jednak tak, więc gdzie te flaszki?

kyle_reel:
Własnie lecą do Jita.

Gregorius:
Egnos kurde zdejmij ten CSPA!!! Bo nie odpisze!

I do reszty :
Możecie wystawiać kontrakty w zasięgu do ok. 10j od Jita - już niech wam będzie :P Podlecę po to (jeśli są to ilości pełnoindykowe), bo po 100szt. wódki nie będę latać  >:D

Gregorius:
Własnie dostałem nowy manifest okrętowy od kierownika załadunku portowego. Nigdy nie przepadałem za obecnością Gallente na moim frachcie, ale ten człowiek robi doskonałą robotę. Wcześniej pracował w sekcji dźwigów portowych w Roden Shipyards. Po ostatnich strajkach i masowych zwolnieniach, znalazł zatrudnienie na Jita 4-4 jako kierownik załadunku dużych masowców. Wydaje się, że zna każdego frachta jak własną kieszeń. Mało tego - pokazał mi kilka sztuczek "szybkiego załadunku" - rozspawał sekcję rekreacyjną we frachcie i przez dosłownie sufit pakuje kilkoma podnośnikami dwukrotnie większe cargo, niż klasycznie od luku załadunkowego. Będzie dobrze. Póki dostawy będą regularne i solidne, jak na przykład teraz. W porannych kontraktach dostałem ponad 1M flaszek oraz prawie 1k panienek. Z tymi ostatnimi, cholera to jest utrapienie. Rozłażą się po stacji a ja muszę się za nimi uganiać jak jakiś alfons. Część już wsadziłem do kriokomór załogi. Dwanaście ciągle jest na wolności. Później ich poszukam. Teraz pora na rzeczony manifest :

Aqua Vitae
1.587.311 szt.
317.462,2 m3

Kurtyzany
1285 szt.
1.285 m3

Total Cargo :
318.747,2 m3

Wolne miejsce :
584.002,8 m3

Jest dobrze!  >:D

--------------------
Aha - > TERMIN COL!!!!

Pol Kent:

--- Cytat: Gregorius w Grudzień 22, 2010, 11:08:19 ---Aqua Vitae
1.587.311 szt.
317.462,2 m3

Kurtyzany
1285 szt.
1.285 m3

Total Cargo :
318.747,2 m3

Wolne miejsce :
584.002,8 m3

Jest dobrze!  >:D

--- Koniec cytatu ---
Z tym, ze nie do końca. 2/3 cargo nadal puste.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej