Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Crux:
--- Cytat: Morbius w Grudzień 16, 2010, 16:01:22 --- ja mam gorącą prośbę żeby nie startować w hiseku
cześć z nas niestety nie może się tam pokazywać :P
--- Koniec cytatu ---
Słusznie, zwłaszcza, że część ma lecieć w bsach.
--- Cytat: Devious Sphere w Grudzień 16, 2010, 16:38:21 ---ustalamy jakis fit na tempesty czy kazdy robi po swojemu?
--- Koniec cytatu ---
Ma być alfa czyli artyleria, ale nie wiem czy armor czy shield tank. Na shieldzie łatwiej fituje się artyleryjskie pestki (dużo zaoszczędzonego pg) i da się zrobić lepszy wygar. Armorowe arty-pestki wymagają więcej skilli (awu na 4 minimum), ale są twardsze i dzięki wolnym med slotom można zacznie poprawić scan resolution oraz tracking. Nie wiem co z 2 wolnymi high slotami czy zakładać tam rr, smarty czy HML (bo heavy neuty raczej nie wejdą).
Ulf Nitjsefni:
Konkurs na nazwę frachta:
1. "Corp hangar flight 1"
2. "CSAA materials"
3. "Dla.... (tu wstaw nazwę śmiertelnego "wroga" ruskich z dronkowa)
4. "IT helping hand"
I z tą nazwą numer 4 polecialbym na tereny Goons-ów >:D Jakoś zrobienie im tego numeru wywołuje u mnie uśmiech na twarzy :-\
Boże jak ja chcialbym zobaczyć miny tych co nas złapią, jak polecą przetrząsać wrak tego frachta >:D Bezcenne!
lastverb:
To jeszcze jeden:
5. CASSEROLE war suplies - g00gle casserole w celu pelniejszego zrozumienia
[VIDE] Herezja:
AAA
"Taki mały (Cuda Wianki Fait)" ];) zgodnie z humorem Kabaretu Limo
sc0rp:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Grudzień 16, 2010, 17:45:05 ---I z tą nazwą numer 4 polecialbym na tereny Goons-ów >:D Jakoś zrobienie im tego numeru wywołuje u mnie uśmiech na twarzy :-\
--- Koniec cytatu ---
nieeeeeeeeeeeeeeeeee wszedzie tylko nie na polnoc (z powodow politycznych ;) aczkolwiek mi tez sie banan pojawia na twarzy na taka mysl ;)
--- Cytuj ---Boże jak ja chcialbym zobaczyć miny tych co nas złapią, jak polecą przetrząsać wrak tego frachta >:D Bezcenne!
--- Koniec cytatu ---
LOL
PS Moze cos w desen "Party Van" albo "Only vodka in cargo" ? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej