Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Gregorius:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 15, 2010, 00:27:54 ---Fajne, tylko co to znaczy "By appointment..."?
--- Koniec cytatu ---
Jest to tradycja głównie ze szlachetnych trunków z UK. Jest to pewnego rodzaju gwarancja królewska świadcząca o jakości trunku - coś a'la patronat. ["By appointment to Her Majesty, the Queen"] - dopisałem :D
Gdzieś w necie powinno trochę tego być, jesli masz flszkę w domu jakiejś łyżeczki, np "Vatówa", "Jasia Wędrowniczka" (wiem jeszcze, że jest na Laphroaig'u - zacny trunek :D)
Tutaj - też dodaje nieco luksusu i jest niejako hołdem w kierunku twórcy polskich GNów ;)
;D
Luisa:
A że kiedy ten GN ? ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 15, 2010, 10:26:31 ---Jest to tradycja głównie ze szlachetnych trunków z UK. Jest to pewnego rodzaju gwarancja królewska świadcząca o jakości trunku - coś a'la patronat. ["By appointment to Her Majesty, the Queen"] - dopisałem :D
--- Koniec cytatu ---
Aaaa... teraz jasne, na pierwszy rzut oka wyglądało na błąd składniowy, a to po prostu jakaś starsza angielszczyzna. Hat's off, sir!
Colonel:
--- Cytat: Keeno Smythe w Grudzień 15, 2010, 10:39:55 ---A że kiedy ten GN ? ;)
--- Koniec cytatu ---
Patrz ankietę. Polecimy za głosem większości. Termin się sprecyzuje do końca tygodnia, chyba będzie ok :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 14, 2010, 22:08:25 ---TO ten... tego....
Jesli jeszcze nie wiecie, jaka wódka będzie jedyną akceptowalną przy deponowaniu we frachcie, to...
... już wiecie >:D
--- Koniec cytatu ---
To logo przejdzie do historii ;D Boskie, po prostu boskie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej