Eve Online > Gank Night PL

gang najt osiem?

<< < (47/82) > >>

Gregorius:
Kurczę, ja to was nie rozumiem.

Moja "założona wizja" jest taka:

Flota jest konkretna do ochrony frachta, żeby podkręcić śrubę. Do samego końca (magicznego puff) nikt nie będzie wiedział, o co konkretnie będzie się walczyć (mam na myśli atakujących).
Zabieg iście psychologiczny - leci serious fleet to musi mieć serious stuff. Daj Buddo, by zalogowały w tym czasie capsle i może tytex przeciwnika ;))
Licze, że u ruskich rozegra się final battle, sporo shipów spadnie ale wpadnie też sporo zacnych KMów. A co będzie, jak wleci jakiś fail-tytek i go ubijecie ? :> ZOMG na całego, tym bardziej, jeśli okaże się, że we frachcie była tylko wódka ;)

Nie zrozumcie mnie źle - ja też chciałbym, żeby fracht był na KMie, ale niech będzie to coś z rozmachem a nie 5 cynabali ;)

Calix:

--- Cytat: Gregorius w Grudzień 14, 2010, 17:08:16 ---Kurczę, ja to was nie rozumiem.

Moja "założona wizja" jest taka:

Flota jest konkretna do ochrony frachta, żeby podkręcić śrubę. Do samego końca (magicznego puff) nikt nie będzie wiedział, o co konkretnie będzie się walczyć (mam na myśli atakujących).
Zabieg iście psychologiczny - leci serious fleet to musi mieć serious stuff. Daj Buddo, by zalogowały w tym czasie capsle i może tytex przeciwnika ;))
Licze, że u ruskich rozegra się final battle, sporo shipów spadnie ale wpadnie też sporo zacnych KMów. A co będzie, jak wleci jakiś fail-tytek i go ubijecie ? :> ZOMG na całego, tym bardziej, jeśli okaże się, że we frachcie była tylko wódka ;)

Nie zrozumcie mnie źle - ja też chciałbym, żeby fracht był na KMie, ale niech będzie to coś z rozmachem a nie 5 cynabali ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie zostaje nic innego jak otrzeć łzę wzruszenia po tej przemowie i przygotować statki (tempka i scimiego) >:D

Gregorius:
TO ten... tego....

Jesli jeszcze nie wiecie, jaka wódka będzie jedyną akceptowalną przy deponowaniu we frachcie, to...

... już wiecie  >:D

Crux:
No i mamy banner eventu  ;D

Doom:
Nie zapomnij umieścić marki jako sponsora imprezy w otwarciu filmu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej