Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Gregorius:
I dochodzimy do magicznego określenia achievementu ;)
Bo jeśli mamy wtopić tego frachta i być na kb, to faktycznie serious fleet nie ma sensu - wtedy można śmiało lolkować ;) i wybrać jakiś dość oblegany system - HED-GP może być śmiechowe, albo właśnie wlot do dronkowa.
Jeśli mamy dolecieć gdzieś i 'dostarczyć wódę' to... no właśnie.
Może najpierw warto określić cel >:D
Kimin:
Dla mnie wystarczy coś takiego:
Poświęcić życie(a w szczególności shipa) w heroicznej obronie napoju o niebagatelnym znaczeniu dla kultury gatunku homo sapiens oraz przedstawicielek najstarszego zawodu wszechświata:)
A to czy fracht dostarczy swój ładunek do celu przeznaczenia czy też rozpyli go w jakimś opuszczonym systemie jest dla mnie kwestią drugorzędną.
Jak głosi airsoftowe powiedzenie: Wygrał ten kto dobrze się bawił.
SokoleOko:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 13, 2010, 13:51:14 ---I dochodzimy do magicznego określenia achievementu ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba dawno w HED nie byłeś :D
Achievment widziałbym tak - zagrać wszystkim na nosie i zrealizować misję, czyli zadokować frachtem na wyznaczonej stacji w celu rozładunku. Jeśli padniemy po drodze, nikt się tym nie przejmie i będzie z tego kupa śmiechu. Jeśli się uda osiągnąć cel, ci co padną po drodze będą wiedzieli, że nie było to na marne. A jeśli fracht w jednym kawałku wróci do hiseca, to będzie jeszcze więcej śmiechu, a shipa sprzeda się na lol-aukcji i kasę przeznaczy na... więcej wódy.
Jakub Trokowski:
Może być tak jak SokoloOko pisze.
Albo może dać cel na jakes systemy z ruskimi- dolecimy, to się im da znać że jest wóda na stacji na sell orderach, a jak nie dolecimy, to przynajmniej będą mieli radochę z "epik lootu".
Choć acziwment to to wg mnie nie paść- bo wtopić ship to łatwo.
Jabolex:
Wódę i panienki dla Rosjan na Nowy Rok. Bratnia pomoc.
Stereotypy rulez :)
JM
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej