Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Ulf Nitjsefni:
Bo to nie jest transport "wódy" i panienek ;D To transport lekarstwa na Joviańską Zarazę, które to lekarstwo przez czysty przypadek jest dwuskładnikowym zestawem bodźców umysłowych ;D Składa się w 50% z produktów specyficznej fermentacji zbóż i 50% terapeutycznych zabiegów masażu leczniczego wykonywanego przez profesjonalne masażystki >:D
Czy tak jest "ładnie ubrane w słowa" ?? ;D
I w drogę! Wieziemy bratnią pomoc dla biednego ludu Jovian, który cierpi od wieków na nieznaną chorobę! ;D Nasza szeroka słowiańska dusza nie może znieść cierpień ludu uciśnionego brakiem spirytu i pań o negocjowalnej moralności!! ;D
Gregorius:
Hehe, dobre.
Pytanie tylko - jaki jest cel podróży ? :>
Może udałoby się nagrać akcję z CCP i otworzyliby przejście do regionu CCP :P I tam na stacji Jovian będzie pierwszy kontakt ^_^.
A na serio - jaki cel ? :>
Melisanda Armida:
No najlepiej nie zachaczac o hi :-[
[NF] Masa Huku:
Motyw działań zaprawde szlachetny :D ale wbijanie się frachtem w 0.0 to już w mojej opinii zły pomysł...zakładam po 2-3 gejtach wlecimy w bloba i nasza charytatywana podróż zakończy się dość szybko :) To może zamiast Jovian niech będą matarzy?! I lećmy przez Amamake :)
Goomich:
Pytanie jeszcze, którym piratom to wieźć? O Angelsach nie wiem nic, Sanshe, to cyber zombie, więc raczej odpadają, Dark Bloodzi, to fanatycy religijni, a ci niezbyt przychylnie patrzą na alkohol, Serpentisi, są jak Mafia, czy inna Cosa Nostra, ale ciężko mi sobie wyobrazić, żeby Federacja wprowadziła prohibicję, więc też nie potrzebują. Zostają tylko Guristasi, którzy są niby normalnymi piratami, a ci jak wiadomo potrzebują wódy w dużych ilościach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej