Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
[VIDE] Herezja:
X
Myślę, że i ja się mogę dołożyć do tej zabawy choć ... w czasie świąt chyba mnie nie będzie przy kompie więc w tym momencie życzył bym tylko udanej zabawy a pomysł jest naprawdę bardzo dobry ];)
Egnos:
A wlasnie ze ma znaczenie, ja bym sie posikal slyszac o karawanie z frachtem, orka zawsze moze w cloaka wejsc i tyle jej bylo, a fracht alignujacy 15 minut jest dosc latwym celem, i wieksze prawdopodobienstwo ze uda mi sie go zlapac n_n do tego frachty sa duze i ladne : D
"Jak to tylko wodke mieli na pokladzie?!"
SokoleOko:
--- Cytat: Egnos w Grudzień 11, 2010, 02:53:50 ---A wlasnie ze ma znaczenie, ja bym sie posikal slyszac o karawanie z frachtem, orka zawsze moze w cloaka wejsc i tyle jej bylo, a fracht alignujacy 15 minut jest dosc latwym celem, i wieksze prawdopodobienstwo ze uda mi sie go zlapac n_n do tego frachty sa duze i ladne : D
--- Koniec cytatu ---
Bardzo celna uwaga.
Dobra, kierunek mamy - faktycznie powinna być o jakaś stacja NPC, żeby dało się frachtem zadokować.
Co do floty, widzę dwie możliwości - agresywnie albo pacyfistycznie
1) na każdy DPS ship (BC-ki - powiedzmy) 2 logistyki i jazda - DPS odpędza, logi tankuja, karawana zasuwa naprzód
2) zamieniamy DPS na Blackbirdy i jammujemy w trzy dupy każdego, kto próbuje tacklować frachta. To z kolei gwarantuje spontaniczne wybuchy radości na localu.
Pienias:
X
woda, kobiety i spiew :D bedzie sie dzialo
Blutbart:
+ 1
Nie jest ważne co zabijemy. Ważny jest fun
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej