Eve Online > Gank Night PL
gang najt osiem?
Gregorius:
--- Cytat: MGGG w Grudzień 10, 2010, 15:17:04 ---Super pomysł; Im in! Nawet ta dodatkowa zasada mi sie podoba. Co nie Gregorius? ;)
--- Koniec cytatu ---
oOoo Chętnie z shotami :D Zwalę się pod biurko po pierwszym regionie :D
@Mando - ale ja tylko Charon :P
Kurde.. ogarnijmy ten temat bo jest fantastyczny ;) Ale zadne quafe. Panny i Wóda ! :D
Edytka :
Musielibyśmy już zacząć skup wódeczki, bo średnio na oko 3.600.000 - 3.700.000 szt. powinno wypełnić cargo.
Aktualna cena to ok. 500 ISK za flaszkę.
Zrobić trza listę (kto leci) - Btw. Col , w UA korzystamy z google spreadsheet (jako lista zapisów).
I z listy policzyć, ile każdy powinien przytaszczyć flaszek do startowego systemu ;)
Doom:
Fracht - x
Col o to chodziło?
Papug ale to ty pilotowałeś frachta jak konwój SHCK dymał obok systemu z oblężoną stocznią w której hodowany był jeden z pierwszych tytanów w grze? Jak dobrze pamiętam to masz cenne doświadczenie którego brakuje pilotom z ery po wprowadzeniu JF'ów :P
Odnosnie szczelania to proponuje jednak formę one kill, one shoot, jest szansa że zanim nas wytłuką będziemy jeszcze w stanie rozruzniać komendy FC a on je wydawać
Gregorius:
--- Cytat: Doom w Grudzień 10, 2010, 22:02:59 ---Papug ale to ty pilotowałeś frachta jak konwój SHCK dymał obok systemu z oblężoną stocznią w której hodowany był jeden z pierwszych tytanów w grze? Jak dobrze pamiętam to masz cenne doświadczenie którego brakuje pilotom z ery po wprowadzeniu JF'ów :P
--- Koniec cytatu ---
Tak, na współę z Raanem... omfg jaki to wtedy był stres ^_^ (to na serio był tytex? - nie pamiętam nawet :D)
Doom:
Poprawiłem proponowany szablon o uwagę jakiegoś dowcipnisia (/me podejrzliwie spogląda na przedmówcę) oraz dodałem dodatkową kolumnę
Gregorius:
--- Cytat: Doom w Grudzień 10, 2010, 22:13:56 --- (/me podejrzliwie spogląda na przedmówcę)
--- Koniec cytatu ---
me?
Btw. jak szefo przyklepie to się wpiszę :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej