Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Esoteria dla Polakow
Luisa:
--- Cytat: Val Heru w Listopad 05, 2010, 12:43:59 ---la mar my hero ;D
--- Koniec cytatu ---
la mar to ten sam co mu nyx-a na bramce zdjęli ? :D
Machnij sobie korpa i ally w profilu, albo ja ci posta na forum zdejmę. :P M.
Ale ja nie mam korpa... prawdopodobnie Vizam albo inny badziew :P
Ranshe:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Listopad 05, 2010, 12:04:56 ---Tylko po co płacić opłaty rentierskie oraz za sova i upgready skoro to samo można mieć na północy za darmo ? Zamiast kasować z rodaków wprowadźcie dla nich jakieś dotacje lepiej ;D
--- Koniec cytatu ---
Jak za darmo? Północ ma jakieś magiczne zniżki w CCP za sova i upg, czy płacicie po prostu x b renty a cały sov jest w jakimś fake corpie i on płaci z renty za to?
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Listopad 05, 2010, 14:16:45 ---Jak za darmo? Północ ma jakieś magiczne zniżki w CCP za sova i upg, czy płacicie po prostu x b renty a cały sov jest w jakimś fake corpie i on płaci z renty za to?
--- Koniec cytatu ---
moony placa
Okropniak:
Aha - gadałem z kumplem jak to wygląda, na pasek czeka po kilku chętnych takie zagnieżdżenie -nie liczę tu nolife którzy racą w godzinach zgoła od czapy.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Okropniak w Listopad 05, 2010, 14:34:59 ---Aha - gadałem z kumplem jak to wygląda, na pasek czeka po kilku chętnych takie zagnieżdżenie -nie liczę tu nolife którzy racą w godzinach zgoła od czapy.
--- Koniec cytatu ---
E jakieś bajki ci kolega opowiada o tym zagnieżdżeniu. :)
Nie wiem jak z paskami bo nigdy po nich nie latam ale jeszcze nigdy nie bylo problemów ze znalezieniem wolnych sanctumów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej