Eve Online > Poradniki
Herr Okropniak radzi: "I Ty ustrzel sobie bota"
Dormio:
Nagraj filmik pokazowy, bo przecież tę technikę można wykorzystywać nie tylko do łapania BOTów.
Okropniak:
--- Cytat: Dormio w Listopad 04, 2010, 12:55:02 ---Nagraj filmik pokazowy, bo przecież tę technikę można wykorzystywać nie tylko do łapania BOTów.
--- Koniec cytatu ---
No racja,
paru z tamtych to byli żywi gracze - ale zachowywali się jak boty to co było robić?
Najlepszy był jeden który po wskoczeniu na ss zaczął marudzić zjackowi że widzi proby i że nie z nim takie sztuczki po czym został przez zjacka wycloaczony jako że ten już na niego na 0 leciał :)
Może w weekend coś skręcę - zależy czy znajdzie się czas bo jak wiecie gorąco u nas :)
Jedi:
nie chodziło mi że nie ubijesz go bo to że ma agro na 15 minut to wiem tylko raczej o to że są ustawienia które pozwalają na logoffa w takich jak opisałem wyżej przypadkach.
może ja źle zrozumiałem albo ty nieważne nie chodziło mi o krytyke ale o informacje że takie coś istnieje
co do możliwości logowania się bota po wylogowaniu to nie ma takiego bota i raczej szybko nie powstanie. I dobrze że nie ma bo wymusza to na botach manualne logowanie się po dt lub choćby po dc co dodatkowo wpływa na wnerwianie tego elementu graczy
Okropniak:
--- Cytat: Old Eve Member w Listopad 04, 2010, 13:02:43 ---może ja źle zrozumiałem albo ty nieważne nie chodziło mi o krytyke ale o informacje że takie coś istnieje
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się że ja :)
Chodzi ci o to że jak "obcy" dolatuje to pojawia się na overview - i wtedy wylog.
Przyznam że te które ja widziałem nie miały takiej opcji - struktura/armor/shield itp - owszem, ale nie overview.
To zostawało takie jakie było wcześniej (czyli raty najczęściej).
Zgaduję że co najmniej kilka osób odświeża swoje proby i niedługo zacznie się pogrom - stąd pewnie też opcja ucieczki na logoff się pojawi wkrótce - i trzeba będzie coś wymyślić nowego :|
Ja tylko żałuję że nie ma covert cyno na subsystem covertowy do T3, bo BlackOp to idealna zabawka do wykańczania takich logoff (mało który statek przetrwa 1min pod obstrzałem bs z 1000dmg/sek [było:1000dps/sek] )
Ellaine:
To niemożliwe żebyś miał 1000 dps / sekunde przez dłużej niż sekunde :O
(A sposób wydaje się dobry, szkoda że u nas nie ma botów ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej