Eve Online > Poradniki
Herr Okropniak radzi: "I Ty ustrzel sobie bota"
Doom:
Tak z ciekawosci, właściciele botów nie bluzgają was czasem za to ze zestrzeliliscie ich cheatując bo przeciez to niemożliwe żeby ktoś ich dorwał jak cloka maja? :P
Lt Rook:
To nie jest cheat, to jest wykorzystanie mechaniki gry do granic możliwości.
Doom:
Mi nie chodzi o to jak patrzy na to ktos z boku tylko jak patrzy na to koleś który loguje sie zobaczyć ile isków ustrzelił bot i stwierdza że nic bo ktos bota nietykalnego zestrzelił :P
Okropniak:
--- Cytat: Doom w Listopad 03, 2010, 19:07:34 ---Mi nie chodzi o to jak patrzy na to ktos z boku tylko jak patrzy na to koleś który loguje sie zobaczyć ile isków ustrzelił bot i stwierdza że nic bo ktos bota nietykalnego zestrzelił :P
--- Koniec cytatu ---
Ciężko jest narzekać komuś kto nie gra fair-play, do tego dochodzi fakt że mając bota jesteś afk = nie wiesz jak tak naprawdę Cię ustrzelili - i stawiasz 10:1 że widocznie ci się ship w skałki zaplątał lub miałeś pechowo scramble :)
Z drugiej strony - golema jak uwaliliśmy to niechcący okazał się być żywym - nie lata już golemem - lata ravenem który trochę gorzej jest wyskanować (ale już mam chytry plan) - i jak widzi mnie choć na chwilę na lokal to siedzi w cloak i po 30min.
Żywego nawet łatwiej wyskanować bo skacze na 99% na 1 ss który ma zrobiony gdzieś na przelotówce planeta słońce.
Hate maila nie przesłał jeszcze żaden w każdym razie.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopad 03, 2010, 18:19:09 ---Ale chodzilo o to, zeby ktos kto jeszcze nie wie zgadl, a nie zebys popsul zabawe zaraz na poczatku :)
--- Koniec cytatu ---
Cat ma racje, nie po to pisałem że powiem na koniec miesiąca by ktoś mi psuł zabawę. Zirytowałeś mnie na max rook - bo to tak jakbym Ci kiedyś powiedział kawał który jest zajebisty, a ty potem na imprezie mi go ustawicznie palił BO TY JUŻ WIESZ...
A już parę osób miało chęć dorzucić swoje nagrody dla kogoś kto odkryje "temat" - i przekazać w razie nie odkrycia dla najbardziej wykręconego pomysłu.
Dzięki za spalenie - ostatni raz masz takie infa ode mnie.
PAwulonek:
Latwiej zlapiesz bota hicem robiac log off na belcie moim zdaniem szybsza metoda
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej