Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Test Trick.

<< < (8/13) > >>

silvia:

--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 02, 2010, 19:35:47 ---lol juz kiedys molle mial po swojej stronie GMa (gm podarowal mollowi tone T2 bpo) jak widac wrocilo stare - mam nadzieje ze TESTy beda to eskalowac i wyrzuca z roboty tego psa co je zniszczyl.

--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje, ze najpierw poleci ten pajac co oddal wam tytany jak zescie je masowo stracili.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Roninek w Listopad 02, 2010, 20:01:24 ---ehh jak to swietnie jak ludzie nie majacy pojecia o historii eve wypowiadaja sie w tak... ccp zrobilo jedyna sluszna rzecz... tcu byly onlinowane prawie ze exploitem gdyz nie dalo sie nic z nimi zdzialac podczas normalnego dt mija max godzina a teraz 30min po zmianach i nie wpylwa to na mechanike gry, onlinowanie ich podczas 10h dt czy ile on tam trwal jest oszustwem gdyz w tej chwili obronca nie jest w stanie nic przeciwdzialac temu.

--- Koniec cytatu ---

acha, czyli jak Bobby Atlas wyslal aliansowego maila, zeby matki z systemu oblezonego zaraz na poczatku wojny (nie pamietam nazwy) przez Dronkowo + PL wyciagac w taki sposob, zeby logowac je tuz przed DT i wtedy wyskakiwac - nawet jak zostana zlapane w banie i zagrowane, to zanim znikna minie 15 minut, kiedy serwery leza, wiec zgodnie z twoimi slowami jest to exploit, bo wykorzystujemy 30 minutowy downtime zeby zniknac z 15minutowym agro z systemu z 1000+ hostow, i nie dajemy im szansy dolozyc DPSu - to teraz CCP powinno wam zabrac wszystkie matki, ktore w ten sposob uratowaliscie  ;D

sc0rp:

--- Cytat: mystiq w Listopad 03, 2010, 08:37:30 ---Mam nadzieje, ze najpierw poleci ten pajac co oddal wam tytany jak zescie je masowo stracili.

--- Koniec cytatu ---

lol? "wam" znaczy komu?

Doom:
Szeroko rozumiane NC jak mniemam (precyzując chodzi chyba o tytany morsusów i razorów strącone przez dronkowo w okolicy wakacji.

CoeathalVega:
t2 BPO byly dokladnie dwa : sabre i jakas light missile (nie pamietam ktora).
Historie sa wyolbrzymiane jak komu pasuje w danym momencie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej