Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Test Trick.
Ellaine:
Z tego co rozumiem będzie się chciało bo polecieli tam ponieważ w Deklein im się teraz nudzi.
Rabbitofdoom:
Zakladajac ze ccp nie sfreezowalo timerow co o ile wiem sie nie zdarza to raczej tak.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Doom w Listopad 02, 2010, 17:00:02 ---Czyli (jesli dobrze rozumiem mechanikę sova) IT czeka conajmniej około tygodniowe sprzątanie własnego-niczyjego terenu (oczywiście przy spełnionym warunku że testom nie bedzie sie chiało latać i pompować wychodzących z rf hubów)?
--- Koniec cytatu ---
No cos w tym stylu, bo jak sie taki iHub zonlinuje to juz duzo trudniej go ubic, wchodzi w jakies tam fazy reinforcow, ale o to ile dni trwaloby oranie tego wszystkiego trzeba by sie zapytac kogos, kto sie zna na mechanice SOVow, a ja nikogo takiego nie znam - watpie, czy ktos w ogole ogarnia zasady tym rzadzace , lacznie z CCP
Goomich:
Ale po co mieliby to psuć? Testy żadnej stacji nie mają, więc te sovy trochę z dupy, a rachunki trzeba płacić.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Mikker w Listopad 02, 2010, 16:02:35 ---http://evemaps.dotlan.net/map/Delve
LoL
Powiem ze dawno sie tak nie usmialem :D
--- Koniec cytatu ---
To żadna nowość Mikker. Jeszcze pod koniec krucjaty BOba testy dokonały inwazji na IT rifterrami i cruzami t1 claimując kilka systemów w Querius albo Delve. Nie chce mi się już sprawdzać które to były systemy, ciekawscy niech poszukają tych systemów na dotlanie. Ihuby oczywiście po paru dniach pospadały ale ubaw był :). A że biedy na północy to raczej nie ma to stać ich na wyrzucenie dla funu paru isków na ihuby.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej