Eve Online > Wsparcie techniczne
Zwis na planetary mode
Ellaine:
Kiedyś mi się wywalało Eve na animacji skoku przez bramę, tak z prawdopodobieństwem 30% na skok. Zapobiegałem temu grając w trybie mapy. Teraz nie gram na tym gruchocie i problem się rozwiązał :)
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 02, 2010, 11:25:24 ---Warto grać i tak w "windowed mode" i korzystać z funkcji "relocator" EveMona. Dzięki temu masz grę na cały ekran (bez ramek), ale w razie czego możesz błyskawicznie alt-tabnąć np. do okienka przeglądarki czy - zwłaszcza - na drugiego klienta.
--- Koniec cytatu ---
Hm a na jakim systemie tego używasz? Pamietam jak mnie szlag trafiał pod pod 7 w trybie okienkowym na rozdzielczości = rozdzielczosci ekranu częśc okna przesłaniał mi ten cholerny pasek windy. Jeśli daje sie w ten sposób obejść ten problem to super
ManganMan:
Hej, podobnież CCP już pracuje nad hotfixem... (Update no.6 - źródło: facebook)
Goomich:
A jaki jest właściwie sens grania w trybie okienkowym z rozdziałką taką samą jak pulpit?
Na Viście na lapie tego używałem, bo tam miałem do wyboru całe dwie rozdziałki na raz. Normalnie mam o oczko niżej niż pulpit, dzięki czemu nic nie zasłanie paska (ani on nic nie zasłania), więc łatwo się przełącząć z PVP w EVE na PVP na forach. :P
Doom:
Pewnie dlatego że z jakiegos powodu w trybie okna płynniej mi działa kilka klientów no i tez mam drobny problem z przejściem w rozdziałkach natywna i minimalna...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej