Eve Online > Wsparcie techniczne
Zwis na planetary mode
Shanda la:
Mam nastepujacy problem. Po ostatnich paczach jak proboje wejsc w planetary mode to mam zwis gry, konczacy sie albo resetem kompa albo wywaleniem windy z komunikatem,ze glowny sterownik ekranu przestal dzialac. Czy ktos z was rowniez sie z tym spotkal? Jak tez sprawe zglosic ewentualnie do ccp?
Shanda la:
Edit: pogrzebałem w necie i jakos sobie poradzilem. Wysttrczy odpalic Eve w trybie "windowed" i wszystko dziala bez zarzutu. Inna sprawa,ze przed tymi opcjonalnymi paczami wszystko hulalo jak trzeba, bez kombinacji.
Ellaine:
Ogólnie: prawdopodobnie upgrade karty graficznej pomoże.
Shanda la:
Tzn co masz dokładnie na myśli mówiąc upgrade karty? Generalnie dużo bardziej wymagające gry od Eve chodzą mi rozsądnie, bez upgrade`ów, w samym Eve również było wcześniej ok. Moim zdaniem nap*&^%$#li coś w ostatnich patchach.
Ramsfeld:
Mam dokładnie ten sam problem z ta różnica ze ja dostaje automatycznego reseta kompa w momencie w którym powinienem zobaczyć screen logowania postaci. Dopiero niedawno odkryłem ze problem występuje tylko przy odpalaniu gry w Full Screen. Tak samo jak u Ciebie przed patchem wszystko śmigało elegancko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej