Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polacy w Eve (Jezzuuu, który to już raz?) (było: Odp: AAA pod ostrzałem).
Okropniak:
--- Cytat: Voulture w Październik 29, 2010, 21:13:03 ---Mysle, ze najwyzszy czas na nowy temat o zalozeniu wspolnego jedynego slusznego sojuszu Polakow!
--- Koniec cytatu ---
Wiesz - co by o mnie nie mowili to zawsze parlem do tego zeby swoim pomagac. Ile sie naklocilem, ile nasluchalem ze reszta to nooby i tylko lepszych pilotow lepiej podbierac i robic cos swojego... to nawet mi sie wspominac nie chce.
niestety jak zwykle wygrywala POLITYKA przez duze kurwa jego mac P
no ale trudno - kazdy ma prawo do wlasnego zdania i jak przekonac nie moglem po dobroci to sila nie mam zamiaru...
To co chcialem osiagnac to luzne ally czysto pvp, bez zadnych powiazan i sov :(, i moglismy sie tluc z polakami - jak najbardziej - ale marzylo mi sie ze jakby bylo cos u naszych polskich wrogow zle to zeby tam poleciec i zlosliwie i bezinteresownie pomoc...
wiem - naiwny jestem.
edit:
W kazdym razie teraz latam sobie luzno - na kazdym cta na ktorym byc moge jestem - ale nie mam zadnego przejmowania sie pierdolami w stylu z kim i komu plusa i za co...
F-YU:
wszyscy botów używają i kto chce się utrzymać w ryzach polityki (sovy pierduly itd) musi korzystać z nowych narzędzi inaczej marny los jego.
bloby macior... bloby tytków... skąd to się niby wzięło? ;) czy w dużym stopniu nie wybociło się?
Ellaine:
Oj wątpię. Ludzie zarabiają w 0.0 na dobrych raciarkach tak średnio ze 30-50 na godzinę, liczmy 40. Matka załóżmy 20b z bajerami, razem 500 godzin. Duży sojusz ludzi grających po kilka godzin dziennie nie wyraci?
Bagdamengus:
--- Cytat: Albi w Październik 30, 2010, 14:51:10 ---Oj wątpię. Ludzie zarabiają w 0.0 na dobrych raciarkach tak średnio ze 30-50 na godzinę, liczmy 40. Matka załóżmy 20b z bajerami, razem 500 godzin. Duży sojusz ludzi grających po kilka godzin dziennie nie wyraci?
--- Koniec cytatu ---
Troche wiecej. Ja osobiście na srednio wypimpowanym nightmarze wyciagam 60-75M/h. Jak ktoś ma zacięcie wyciągnie matke w niecały miesiąc.
Ellaine:
CBDU: floty superkapsli nie dowodzą że ktoś używa botów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej