Eve Online > Patche i dodatki
Incarna - na podstawie październikowych CSM Minutes
SokoleOko:
W tym devblogu macie link do CSM minutes z październikowego spotkania na Islandii.
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=816
Wybrałem fragmenty dotyczące Incarny (premiera koniec Q2 2011).
--- Cytuj ---Rick claimed that a planned Incarna box would contain a faction swimsuit it.
--- Koniec cytatu ---
Premierze Incarny ma towarzyszyć wydanie wersji pudełkowej zawierającej.... frakcyjny strój kąpielowy (sic!). CSM uznało to za trolla...
--- Cytuj ---Incarna is expected to become the underworld of EVE, with contraband, black markets and illegal activities, which gives you potential benefit within the game. CCP is also looking into gambling
--- Koniec cytatu ---
Czyli to co w trailerze Incarny -> ciemna strona Eve, czarny market i tak dalej.
--- Cytuj ---The implementation as it is now allows you to exit your ship in every station and go to your captain‟s quarters; it is just the large communal areas that might not be available on all stations.
--- Koniec cytatu ---
Na każdej stacji będzie można wyjść z poda i pójść do swojej kwatery, ale nie na każdej stacji będą wspólne obszary. Ich dostępność będzie zależeć od generowanego obciążenia serwerów, CCP rozważa kupno większej ilości sprzętu.
--- Cytuj ---Nothing had been decided about the actual functionality and it was not possible to commit in any form or fashion to functionalities.
--- Koniec cytatu ---
Wciąż nie wiadomo co takiego będzie można robić w swojej kwaterze.
Xarthias:
Może nie swimsuit a sweatsuit/sweatshirt (dresik/bluza), tylko ktoś nie do końca dobrze znający angielski tak sobie powtórzył (jak w głuchym telefonie :P) ;)
SokoleOko:
Cytat jest przeklejony z oficjalnego dokumentu, który był autoryzowany przez CCP i CSM, więc raczej nie byłoby tam takiej pomyłki.
Już prędzej uznałbym, że ten "swimsuit" będzie ingame, a nie w pudełku (tylko wtedy po co mówić o tym w kontekście wersji pudełkowej?).
Xarthias:
Ja bym Ci pokazał oficjalne dokumenty o "pułkach zapasu tub światłowodowych" (pisownia oryginalna), ale to tajemnica firmy, więc nie mogę :P
A to tylko z dzisiaj przykład :P więc wiesz...
Ale możesz mieć rację - ekskluzywny itemek ingame tylko dla tych, co kupią pudełko - to norma mmo...
Goomich:
No i trzeba będzie 4 pudełka kupić. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej