Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Lt Rook:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 09:51:49 ---chyba RFowaniu bo kb nie pokazuje kmow jakichkolwiek posow. swoja droga nie ma to jak uciec z atlasu/covena pod pretekstem ze sie nie chce sov wara a pozniej latac i rfowac posy :]
nie wiem czy puste czy pelne
--- Koniec cytatu ---
AFAIK post-Dominion sov ma się nijak do POSów, chyba że CCP znów cos zmienilo? Zmienilo? Nie, więc takie konkluzje w dupe sobie wsadz. Chłopaki strzelaja do POSów z jakiegos powodu i skoro POS != sov, to chodzi o cos innego.
Wracając do "Niedzwiedzia", z tego co wiem przyjaciele ze wschodu zatrudnili Pandemic Legion do konkretnej roboty w północnym Geminate i Vale of The Silence.
Niema nigdzie wzmianki, a nawet ani kawałka bukwy nie widziałem na temat, jakoby NC., Ev0ke, Cartel., Merciless., czy kto kolwiek inny z tej tzw. "małej koalicji" ( wybaczcie chłopaki, musiałem Was jakos nazwac :P ), został wciągnięty w tą imprezę przez DRF.
RAIDEN. natomiast, tyle udało mi się wyciągnąć informacji z jednego typa ( czas 32h90m ;) ), postawił sobie za cel swojego istnienia, dręczenie NC, tak długo jak tylko srodki pozwolą i jak długo znajdzie się ktos z kim będą mogli to robić ramie w ramie.
Insynuacje że DRF opłaciło/zmusiło pół EVE aby najechać NC, są naprawde nie na miejscu.
Każdy z uczestników imprezy ma inny cel.
Nitefish:
No fakt, kolega w nyxie dalej rypał sobie raty jak drugi ginął obok. Nawet zrobiliśmy sobie z nim screenshota :)
@LtRook - naszym celem zawsze była i będzie rozpierdolka. Howgh.
sc0rp:
ten thread was nie dotyczy wasze liczby to rapterm 1,5x wiecej niz CBC ktore jest malutkim korpem w NC a szczekacie jaby wasze znaczenie bylo na poziomie raiden
--- Cytuj ---Niema nigdzie wzmianki, a nawet ani kawałka bukwy nie widziałem na temat, jakoby NC., Ev0ke, Cartel., Merciless., czy kto kolwiek inny z tej tzw. "małej koalicji" ( wybaczcie chłopaki, musiałem Was jakos nazwac :P ), został wciągnięty w tą imprezę przez DRF.
--- Koniec cytatu ---
cartelu i merciless nie licze bo to nic nie znaczace byty ot moga ubic idiocie raciarke i na tym ich mozliwosci sie koncza.
--- Cytuj ---RAIDEN. natomiast, tyle udało mi się wyciągnąć informacji z jednego typa ( czas 32h90m ;) ), postawił sobie za cel swojego istnienia, dręczenie NC, tak długo jak tylko srodki pozwolą i jak długo znajdzie się ktos z kim będą mogli to robić ramie w ramie.
--- Koniec cytatu ---
gratuluje zrodla informacji, tyle ze drf oficjalnie:
a) podarowal teren do racenia raiden
b) reimbusuje im straty sc/tytkow
--- Cytuj ---Insynuacje że DRF opłaciło/zmusiło pół EVE aby najechać NC, są naprawde nie na miejscu.
Każdy z uczestników imprezy ma inny cel.
--- Koniec cytatu ---
insynuacje? LOL
- ev0ki i nc. po nerfie anomalek nie maja z czego zyc, wiec probuja odbic tereny im zabrane
- drf ma otwarta wojne z nc
- drf oplaca iskami pl
- drf oplaca raiden (sponsorujac teren i reimbustujac sc/tytki)
kamel:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 10:24:59 ---
naszym celem zawsze była i będzie rozpierdolka. Howgh.
--- Koniec cytatu ---
No ale jak to temu kerbirkowi wytłumaczyć ? :)
kamel:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 10:27:06 ---ten thread was nie dotyczy wasze liczby to rapterm 1,5x wiecej niz CBC ktore jest malutkim korpem w NC a szczekacie jaby wasze znaczenie bylo na poziomie raiden
--- Koniec cytatu ---
U mad ? >:D
A szczekać to może pies Synku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej