Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (26/202) > >>

sc0rp:
@Nitefish wytluszcze ci istotna czesc i afaik to cartel mieszka w venal a nie my. wiec stfu

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 12, 2011, 16:12:05 ---Soo true... bylem wczoraj w venal dobrze ponad godzine sie rozbijalismy po calej okolicy. Juz lapkami sluchy musialem trzymac bo mi ze znudzenia na oczka lecialy. Glownie smack i bohaterowie z docking range. Jedynie emocje byly jak nam sie pinata na skanie pokazala ale niestety dykta wyladowala pod stacja 2s za pozno. Ogolne wrazenia to jak strzelanie do rybek w beczce z granatnika.

--- Koniec cytatu ---

Nitefish:
Eee, to musiał się pomylić bo u nas wczoraj przecież op był, a przed opem lataliśmy pare h wszędzie i żadnych AAA nie widzieliśmy. Za to żeby dolecieć do Venal (nie WH) musiałby się przebijać przez MM, lub od Waszej strony.

Teraz trzeba podpytać Rabbita czy się pomylił czy nie.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Kwiecień 12, 2011, 16:12:05 ---Juz lapkami sluchy musialem trzymac bo mi ze znudzenia na oczka lecialy.

--- Koniec cytatu ---

Rabbitofdoom:

--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 17:11:25 ---Eee, to musiał się pomylić bo u nas wczoraj przecież op był, a przed opem lataliśmy pare h wszędzie i żadnych AAA nie widzieliśmy. Za to żeby dolecieć do Venal (nie WH) musiałby się przebijać przez MM, lub od Waszej strony.

Teraz trzeba podpytać Rabbita czy się pomylił czy nie.

--- Koniec cytatu ---

Mea culpa bylismy w fountain a lecielismy w strone venal ale nie wiem jak daleko dotarlismy wkoncu bo krecilismy sie po calej okolicy jak smrod po gaciach liczac ze ktos laskawie jakas flote zrobi zeby nas pogonic. Tak to jest jak sie pisze na szybko z pracy. Ja tam was w NC poza Razorkami ktore czasem przylatuja do hed mini bloobem i tak nie rozrozniam praktycznie jaki ma ticker primary to mi wsio ryba.

Minna Hinata:

--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 16:38:15 ---Pewnie dlatego tak było, bo żaden z miejscowych, świetnych FC o których wspominał Dark nie widział w Was godnego przeciwnika do walki. To samo mamy, jesteśmy po prostu za ciency żeby na nas zwrócili uwagę.

--- Koniec cytatu ---

A moze spojrz z drogiej strony - dla mega naplandu jakim jest NC nie stanowicie zupelnie zadnego zagrozenia wiec jestescie na ktorejs tam z koleji pozycji jesli chodzi o zainteresowanie i oplacalnosc zwolywania gangu. Jezeli Pandemic Legion im nie dal rady posiadajac dosc spora flote supercapitali oraz jeszcze wieksza flote subcap to jakie stanowicie zagrozenie w tym rejonie nie posiadajac wogole floty supercapsow (wiadomo mi o 2 tytanach i jednym msie ktory co jakis czas robi solo dropa). Biorac pod uwage rozwoj korporacji podejrzewam ze rowniez i Pink Bunnies dorobilo sie tytana. Ogolnie caly alians posiada parenascie supercarrierow co jest niewielkim szczatkiem ogolnej floty jaka potrafi wyciagnac w szczycie Pandemic Legion.

Realistycznie patrzac bijac kerbirow mozna wiecej narozrabiac i zdenerwowac okolicznych rentierow niz napsuc krwi glownym wlascicielom terenu. NC jest dosc defensywnie nastawione, to rejon z ktorego nigdy nikomu nie udalo sie ich wyrzucic, oni tu maja dom i sa sklonni go bronic jezeli jest on zagrozony. Jednakze jezeli takowego realnego (podkreslam) zagrozenia nie ma to w jakim celu meczyc ludzi. Ci co beda chcieli poleca sie bic, Ci co wola zarabiac isk beda go zarabiac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej