Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (24/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Ektobus Rired w Kwiecień 12, 2011, 12:24:10 ---Najwidoczniej tylko Dark nadal czerpie jakąś dziwną przyjemność z prowadzenia forumowych wojenek
--- Koniec cytatu ---
Pewnie ze czerpie, a jesli beda do nas czesciej przylatywac i odstrzeliwac tych co nie czytaja intela to dobra nasza bo intel bedzie lepszy :] a jesli chodz raz FC Cartelu z powodu moich postow o tym ze robia logoffsky zdecyduje zeby probowac ominac campe zamiast lamerskiego logoffsky tu juz wogole bede w niebo wziety. Bo nie chodzi o kille tylko o zabicie nudy, a ganianie sie w kotka i myszke tez jest fajne nawet jak sie nie uda zlapac nikogo.

--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 12:28:24 ---O przepraszam, to Dark tak określa Waszych korpowiczów którzy stracą statek.

--- Koniec cytatu ---
Nie korpowiczow a wszystkich tych ktorzy nie czytaja intela - wiec nie przeinaczaj tego co pisze.

Nitefish:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 12:32:10 ---Pewnie ze czerpie, a jesli beda do nas czesciej przylatywac i odstrzeliwac tych co nie czytaja intela to dobra nasza bo intel bedzie lepszy :] a jesli chodz raz FC Cartelu z powodu moich postow o tym ze robia logoffsky zdecyduje zeby probowac ominac campe zamiast lamerskiego logoffsky tu juz wogole bede w niebo wziety. Bo nie chodzi o kille tylko o zabicie nudy, a ganianie się w kotka i myszke tez jest fajne nawet jak sie nie uda zlapac nikogo.

--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak omijać kampe lecą z pajpie... ale skąd mogłeś wiedzieć...

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 12, 2011, 12:32:10 ---Po pierwsze nie wszystkich, a po drugie nie korpowiczow a wszystkich tych ktorzy nie czytaja intela - wiec nie przeinaczaj tego co pisze.

--- Koniec cytatu ---

Ok, a ja napisałem, że innych nie widziałem bo jedyni inni żywi CBC jacy zostali chyba namierzeni to właśnie wtedy na kampie.

sc0rp:

--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 12, 2011, 12:34:46 ---Nie ma to jak omijać kampe lecą z pajpie... ale skąd mogłeś wiedzieć...

--- Koniec cytatu ---

przestudiuj mape dekla bo do venal sa dwa wloty,owszem jedna droge mieliscie odcieta ale mogliscie poleciec dookola dajac nam powod do ganiania was :P ale po co skoro lepiej bylo zrobic logoffsky a pozniej sie dziwic ze jak latacie po naszych terenach jestescie olewani

Goomich:
Podobno jakiś niemyty, niedoostrzony członek obrobił Majestę.

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1495341

Lt Rook:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 12, 2011, 12:40:55 ---Podobno jakiś niemyty, niedoostrzony członek obrobił Majestę.

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1495341

--- Koniec cytatu ---

Nie dobrze :/ Za chwile trolle z NC beda plakac ze przegrali wojne przez takie akcje a nie w uczciwej walce.
Anyway, ja wysłałem gratulacje tej postaci, w swoim imieniu ofc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej