Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Porządek na (północnym) zachodzie
sc0rp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 28, 2011, 15:59:15 ---25 PL went to JU-OWQ, Deklein, to reinforce one of Goonswarm Federation’s Capital Ship Assembly Arrays but the CSAA was not stronted and died instantly.
Wyglada na to, ze Rear Admiral Ray Butts przeprowadzil kolejna aborcje :P Go go go Goonies, strontowanie wiez z CSAA jest so 2010 ;D
--- Koniec cytatu ---
Aborcje czego?
To ze jest zainstalowane csaa nie oznacza ze coś tam jest w produkcji.
CATfrcomCheshire:
No tak, zapomnialem o zelaznej regule, ze KAZDE ZABITE CSAA W EVE JEST ZAWSZE PUSTE. Nie wiem, czy trollujesz czy naprawde w to wierzysz :P
Kombat:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 28, 2011, 17:03:27 ---No tak, zapomnialem o zelaznej regule, ze KAZDE ZABITE CSAA W EVE BUDUJE TYLKO KOMPONENTY. Nie wiem, czy trollujesz czy naprawde w to wierzysz :P
--- Koniec cytatu ---
FYP
sc0rp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 28, 2011, 17:03:27 ---No tak, zapomnialem o zelaznej regule, ze KAZDE ZABITE CSAA W EVE JEST ZAWSZE PUSTE. Nie wiem, czy trollujesz czy naprawde w to wierzysz :P
--- Koniec cytatu ---
A ty wierzysz ze każde csaa buduje tytka/matkę?
Bo jakoś pl nie chwali sie aborcja, a wcześniej darli jape (czyt. Uprawiali pr) z okazji każdej ubitej raciarki wiec coś mi nie pasuje. Póki co jedynym źródłem ze jakieś csaa padło jest kb pl, a oni już za sobą maja ściema z killem tytka, eve-kill który opiera sie na api ma "tylko" csaa i Hardener, a posa jakoś brak - http://eve-kill.net/?a=system_detail&sys_id=2912 może to cat wytlumaczysz, no chyba ze można budować w csaa bez szpili obok. Zeby była jasność ja nie mówię ze tam nie było czegoś w budowie albo ze pl nie rozwalil szpili ja ciebie cały czas pytam o źródło tych nowinek
Kolejna sprawa podejrzewasz ze goony są aż takimi oslami zeby budować sc w szpili bez strontu i w systemie bez cynojammera, a jednocześnie na tyle sprytni ze oraja wszystko co im stoi na drodze?
Goomich:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 28, 2011, 17:03:27 ---No tak, zapomnialem o zelaznej regule, ze KAZDE ZABITE CSAA W EVE JEST ZAWSZE PUSTE. Nie wiem, czy trollujesz czy naprawde w to wierzysz :P
--- Koniec cytatu ---
Zależy, kto mówi o tym CSAA. "Nasze" jest zawsze puste, a "wasze" ma zawsze tytka.
--- Cytat: Kombat w Styczeń 28, 2011, 17:07:49 ---komponenty
--- Koniec cytatu ---
huh?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej