Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Mass ban PL

<< < (10/13) > >>

[VIDE] Herezja:
Gwoli ścisłości sam miałem kompa pierwszego lat temu 24 czy coś koło tego i także grywałem w różne dziwne gry, które obecnie na byle jakiej komórce były by uważane za gniot pod względem grafiki np.

A co do wyrażenia "Lamus" to skojarzenia są z lamą (zwierzakiem) ale i z czymś co można odstawić do lamusa czyli na górną półkę tam gdzie się nie sięga aby leżało i kurzem obrastało ];) czyli ... jesteśmy czy też powinniśmy być odłożeni na tą półkę z racji wieku i sposobu postrzegania dobrej zabawy?

Hieronim:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 15, 2010, 09:40:55 ---Nie ma co się poddawać, tylko trzeba tępić.

Kiedy tworzyłem pięć lat (wczoraj rocznica była!) moje [1stCav] (www.1stcav.pl)
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze jeden mały offtop: Sokole, zróbcie coś ze stronką. Nie chce się ładować, a chętnie bym poczytał...

yalien:

--- Cytat: Herezja w Październik 18, 2010, 12:27:34 ---Gwoli ścisłości sam miałem kompa pierwszego lat temu 24 czy coś koło tego i także grywałem w różne dziwne gry, które obecnie na byle jakiej komórce były by uważane za gniot pod względem grafiki np.

A co do wyrażenia "Lamus" to skojarzenia są z lamą (zwierzakiem) ale i z czymś co można odstawić do lamusa czyli na górną półkę tam gdzie się nie sięga aby leżało i kurzem obrastało ];) czyli ... jesteśmy czy też powinniśmy być odłożeni na tą półkę z racji wieku i sposobu postrzegania dobrej zabawy?

--- Koniec cytatu ---

Obawiam sie ze niestety mlode cwaniaki odstawiaja nas na sile do  "lamusa". Nawet najlepsza gra przestaje byc fajna jesli masowo uzywa sie wszelakiem masci cheatow. I niestety w EVE zaczyna byc podobnie...

Zreszta mialem ostatnio kontakt z GM CCP w podobnej sprawie. Gram z jednym goscie w rozne MMO dobrych kilka lat i wydawalo mi sie ze go dobrze znam a on mi number wycial. Dogadalismy sie ze wymienimy sie kasa w grze. Ja mu dalem 20k golda w WoW a on mi w zamian dal 2bill ISK w EVE.
A tutaj CCP blokuje kase i informuje mnie ze to RTM cash jest. Okazalo sie ze gosciu kupil kase na jakims forum i podal mojego nicka z gry .....

I tak to sie toczy. Rak drazy coraz wiecej ludzi ...

Ellaine:
Jakie masowo? Jakie zaczyna? Eve to MMO działające od 2005. Zawsze były tu kanty, ale nigdy na szczególnie dużą skalę. Zresztą nie ma wielkiej przewagi w starciu z tej mechaniki - można pozabijać ratterów, ale średni gang niezauważony nie przeleci.

MightyBaz:

--- Cytat: Xarthias w Październik 15, 2010, 09:05:23 ---
Dokąd ten świat zmierza?
Ech, dobra, wypłakałem się :P

--- Koniec cytatu ---
syndrom laddera, im wyzej na drabinie tym penny wydaje sie wiekszy, choc patrzac z dolu jest coraz mniejszy, hyhy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej