Eve Online > Dyskusje ogólne

Boty

<< < (24/28) > >>

SokoleOko:
Ej, bez przesady, nikt nie będzie mi sprawdzał zawartości dysków.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 15, 2010, 14:22:40 ---Ej, bez przesady, nikt nie będzie mi sprawdzał zawartości dysków.

--- Koniec cytatu ---

To zawsze czytaj EULA i TOS jak  cokolwiek instalujesz (nie mowie o EvE tylko ogolnie), bo sie mozesz bardzo zdziwic :>

Zreszta takie absurdy jakie ja juz nie raz wyczytalem w EULA/TOS to sie nadaja na calkiem nie zla komedie.*

* - /me paranoik na punkcie podpisywania wszelkich umow - w zwiazku z tym kazda umowe czyta 2-3 razy ogladajac po 5 razy kazdy przecinek ;)

Doom:
lupą o powiększeniu x100 tez wodzisz po marginesach na wypadek gdyby ozdobna ramkabyła jednak drobnym tekstem? :P

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Październik 15, 2010, 15:35:01 ---lupą o powiększeniu x100 tez wodzisz po marginesach na wypadek gdyby ozdobna ramkabyła jednak drobnym tekstem? :P

--- Koniec cytatu ---

not really :) ale uznaje zasade ze wszystko co sie podpisuje to sie czyta ze zrozumieniem a jak cos jest napisane srebrna czcionka na szarym tle to trzeba czytac 10 razy :P

Xeovar:
Moja kobita grala w Wowa i zawsze powtarzala ze GMowie mieli prostą metodę na boty: kopali pod takim kolesiem dołek. Jak przez kilka minut tępo biegał w jego środku zamiast wyjść, to banowali.

Co za problem na drodze podejrzanego dropnac jakies collidable structure, (albo np wokół, żeby trzeba było w jedną konkretną stronę wylecieć) jak nie ominie to ban. I po sprawie. A ludzie bardzo szybko i chętnie pozgłaszają wszystkie podejrzane chary.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej