Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Alternatywny theme na centralkowe forum.

<< < (7/11) > >>

Luisa:

--- Cytat: Gregorius w Listopad 04, 2010, 17:08:36 ---A teraz panna jest jakoś..... wybita w górę :D (tej przerwy nie powinno być ;)

--- Koniec cytatu ---
Napraw cyca i będzie ok :D

JimmyBrownie:
It's a space cyc \o/

Gregorius:

--- Cytat: Raan Kern w Listopad 04, 2010, 18:21:47 ---PS
CYC widać w miniaturce przy wyborze theme :D

--- Koniec cytatu ---

a myślałem, że nikt nie zauważy ^^.

Ciekawi mnie strasznie to rozsunięcie i duplikat nagłówków. Można jakoś wyłączyć ten rotator bannerów (indywidualnie ?) Bo jeśli to jego sprawka, to przewiduję większe problemy :|

Doom:
Nudni jesteście. Poszukajcie sobie jakichś w RL.

Greg nie chcę cie martwić, ale "przed chwilą" wyszla wersja rc4 skryptu forum. Wersja ta ponoć miesza w bazowym stylu (na którym bazuje ten them) więc jak tam z kompatybilnością? :P

Dormio:

--- Cytat: Gregorius w Listopad 04, 2010, 17:08:36 ---@ narzekacze :
TO nie jest totalnie ciemny theme ;)) Starałem się zrobić "mariaż" obu koncepcji, żeby udobruchać narzekających ;P Nie udało się, to trudno, panna będzie dla innych ^_^. Być może za jakiś czas postaram się zrobić pure-white dla was :]

--- Koniec cytatu ---
Greg... odnoszę wrażenie, że kierowałeś to pod moim adresem  :P
Greg - to naprawdę BARDZO dobry theme i myślę, że spokojnie można go bez wstydu zapodać dalej. Natomiast nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak NIEKTÓRE firmy patrzą na panienki na ekranie, skoro potrafią blokować rożne rzeczy począwszy od naszej-klasy, a skończywszy na portalu Wyborczej...

Już sam fakt istnienia tam panienki w moim wypadku dyskwalifikuje ten theme w przypadku czytania forum w mojej pracy. Przykro mi - taką mam pracę i jeśli chcę zachować możliwość czytania Centrali w ogóle to wolę NIE zwracać na siebie uwagi, szczególnie przez theme które przez niektórych mogą być uznane, za powiedzmy... mało uzasadnione do oglądania w czasie pracy  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej