Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Alternatywny theme na centralkowe forum.
Xarthias:
Matko, co za banda erotomanów. Jak wam brak cycków w życiu to macie redtube i pokrewne. :P
Gregu - bardzo fajne. Jeszcze ikonki wewnątrz działów i będzie git ;)
Ranshe:
Cycków nigdy za dużo ;)
Theme ekstra, może tylko w widoku topica bym trochę pozmieniał te oczojebne pomarańczowe kwadraciki (których i tak nie ma na centrali, ale dla zasady ;] ).
Morbius:
bardzo fajny skin :) do postaw wyżej zgadzam się - wrzuć tam te paski z eve przy skilach co są od 1 do 5
i w widoku topica bym lekko przyciemnił tło ten w co drugi post jest ok a co 1 bym dał pare tonów ciemniej
i główne logo na biało albo stalowo-niebieski - me nie lubi żarówek
Gregorius:
--- Cytat: Ranshe w Październik 08, 2010, 13:08:59 ---Theme ekstra, może tylko w widoku topica bym trochę pozmieniał te oczojebne pomarańczowe kwadraciki (których i tak nie ma na centrali, ale dla zasady ;] ).
--- Koniec cytatu ---
tak, właśnie dlatego chciałem beta-testerów :D Teraz już wiem, co poprawić :)
--- Cytat: Morbius w Październik 08, 2010, 13:15:11 ---bardzo fajny skin :) do postaw wyżej zgadzam się - wrzuć tam te paski z eve przy skilach co są od 1 do 5
--- Koniec cytatu ---
Dobry pomysł ;) Wiesz, gdzie dostanę gify tego ? :>
--- Cytat: Morbius w Październik 08, 2010, 13:15:11 ---i w widoku topica bym lekko przyciemnił tło ten w co drugi post jest ok a co 1 bym dał pare tonów ciemniej
--- Koniec cytatu ---
Will do. Chciałem pogodzić obie grupy jakoś - zwolenników białego i ciemnego ;) Z mariażu wyszło szare :D Ale okej, przyciemnię i zobaczymy, czy bangla.
--- Cytat: Morbius w Październik 08, 2010, 13:15:11 ---i główne logo na biało albo stalowo-niebieski - me nie lubi żarówek
--- Koniec cytatu ---
Tak, tu jeszcze niczego nie ruszałem, bo biję się z 2ma myślami :
1) walnąć tekst czcionką eve-style, żeby bardziej przypominało logo centrali
2) wyeksmitować logo na prawą krawędź strony
Dziękuję za uwagi! Testujcie i zgłaszajcie wszystko, co wam nie pasi - w końcu ten theme jest dla was :)
Btw. cycków nie ma, bo kiedyś w bannerze Raana wsadziłem laskę z cyckiem i byłą afera "CycekGate" i teraz nie wiem, czy regulamin dalej podtrzymuje goliznę, więc pozwoliłem sobie na "obcięcie". Choć przyznacie, że jak nie widać wszystkiego, to pod-pilotka jest bardziej... wyzywająca ? :>
littleozzik:
--- Cytat: Gregorius w Październik 08, 2010, 16:45:35 --- Choć przyznacie, że jak nie widać wszystkiego, to pod-pilotka jest bardziej... wyzywająca ? :>
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej