Eve Online > Dyskusje ogólne
Sekrety handlu w null
sc0rp:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 05, 2010, 11:21:40 ---ps. Dark Flone nie wiem ale wiem ze 100kk na glowe to zdecydowanie dobra zacheta zeby ich czesciej nawiedzac.
--- Koniec cytatu ---
fakt to bolaczka niektorych (szczegolnie rentierskich) corpow, ze pojawia sie takich kilku sprytnych ktorzy traca pimped raciarki. mimo ze wallet ich specjalnie nie zabolal to powoduja to ze hosty lataja czesciej po okolicy i nie mozna w spokoju racic. z drugiej strony im wiecej i czesciej takich flot hostow w okolicy tym czesciej uda sie cos od nich kupic w promocji jak kilka razy kupilem od hostow frakcyjne modulki w promocji - deal byl prosty zostawiaja modul w canie w umowionym miejscu wylatuja z systemu, ja podlatuje zawijam loot, wyplacam kase :>
SokoleOko:
Co takiego?
Noooo po prostu umarłem w butach :D
Rabbitofdoom:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 05, 2010, 11:29:24 ---Ubić Ravena na anomalce to każdy głupi potrafi, podobnie jak kampić gejta z HIC-em. Jak mi pokażesz linka, w którym pojadą przynajmniej jakiś "n00bspawn" (tm) to pogadamy.
--- Koniec cytatu ---
Hmm zeby to bylo takie proste. Ini lubi bardzo safe pvp. Zreszta jak teraz sa w GE- sami mozecie sie do nich wybrac zobaczyc jak to wyglada.
Nowy link do naszego KB: http://www.a-killed.me/
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 05, 2010, 11:48:25 ---Co takiego?
Noooo po prostu umarłem w butach :D
--- Koniec cytatu ---
No co ja jestem uczciwy (tak wiem w evce to cos anormalnego) :P
PS Ty tam na PMy zerknij lepiej jak juz opanujesz smiech ;)
akira akawa:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 05, 2010, 11:40:12 ---to ze hosty lataja czesciej po okolicy i nie mozna w spokoju racic. z drugiej strony im wiecej i czesciej takich flot hostow w okolicy tym czesciej uda sie cos od nich kupic w promocji jak kilka razy kupilem od hostow frakcyjne modulki w promocji - deal byl prosty zostawiaja modul w canie w umowionym miejscu wylatuja z systemu, ja podlatuje zawijam loot, wyplacam kase :>
--- Koniec cytatu ---
LOL wut??
A tak btw - zanczy jak ci kumpla z ally /corpa ubija w pimped raciarce to kupujesz od nich moduły po promocyjnych cenach???? jpkm
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej