Eve Online > Incursions
Nowe avatary
F-YU:
nie jest tak źle z tymi avatarami, można całkiem klimatyczne postacie zrobić. (tyle że interface mocno jeszcze zbugowany i niedokończony) :-X
pewnie większość będzie się dokupowało potem na markecie... łącznie z jakimiś tatoosami i innymi bajerami - isk sink być musi no i
po coś z tego jaja trzeba wyjść, ale podobnych do obecnych avatarków... to chyba mieć w wielu przypadkach nie będziemy...
no i kiepsko też będzie jak po podzie... okaże się że nasz awatarek pozbawiony jest wszystkich "dokupionych" na markecie bajerów...
ludzie JC będą mieć wtedy tylko do łażenia po stacji ;D
[CBIRR] Soobocz:
Ja nadal utrzymuje, ze ta cała incarna i chodzenie po stacji to według mnie pomysł z końca pleców. Ale cóż.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dec Apilatour:
--- Cytat: solo w Październik 10, 2010, 14:08:52 ---pewnie większość będzie się dokupowało potem na markecie... łącznie z jakimiś tatoosami i innymi bajerami - isk sink być musi no i
--- Koniec cytatu ---
tia juz sobie wyobrażam republic fleet tatoo za lpeki z milicji ;]
Oxylan:
Czytałem kilka ostatnich postów i zastanawiam się czy ktoś czytał tego bloga od początku do końca...
Po co się stresować, napisali jasno że będzie to cholernie spierniczony kreator postaci, nie jest to produkt finalny, i zapewne daleko też od (bety) dobrej jakości.
Kara Mon:
--- Cytat: Soobocz w Październik 10, 2010, 18:04:02 ---Ja nadal utrzymuje, ze ta cała incarna i chodzenie po stacji to według mnie pomysł z końca pleców. Ale cóż.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Koniec cytatu ---
Niestety wiecej kasy zarobi incarna niz naprawianie bugow czy debilizmow jakich masa w tej grze . Gdyby eve miala konkurencje na rynku to podejzewamz e sytuacja byla by odwrotna, max 1 dodatek w roku i zadnych jaj jak pryz ostatnim patchu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej