Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (13/59) > >>

Ellaine:
W srodku i po prawej czego?
Bo jesli chodzi o czlowieka kciuka to nie jest on bardzo kobiecy.

Achura to zawsze byly raczej aseksualne pracoholiczki w typie urodzonej ksiegowej. Takie co orgazmu nawet udawac nie moga bo po pierwsze nie wiedza co to a po drugie w czasie seksu przeliczaja w pamieci ile iskow da im research ME na BPO do rakiet.
Zreszta jakiego seksu, po 17 godzinach pracy, 2 godzinach szkolen 'jak byc wydajniejszym o 1.3%' i godzinie dojazdu windami po stacji to one maja co najwyzej sile udawac ze nie zasypiaja przez jakies pierwsze 5 minut w lozku. Juz Civire maja wiecej ikry. Ogolnie caldari i minmatar babki to w wiekszosci raczej w typie wysportowanych lasek (ktorym duzy cyc by przeszkadzal w 0-G aerobiku) albo intelektualistek, ktore moga miec biust ale wyeksponowac go zgrabnie to juz niekoniecznie.

Amarskie laski tez powiny miec raczej male cycki. Dama nie zniza sie do karmienia piersia - od tego ma mamki-niewolnice. Do pomietoszenia to znowu jej maz ma naloznice-niewolnice. jesli dama zyczy sobie dworskiego romansu, to gra na harfie i recytuje poezje a nie wstawia silikon. acz pushupy dopuszczalne. A jesli chce seksu to kupuje do tego niewolnikow.

Wielki cyc pozostaje gallentyjkom (platikowy) minmatarkom karmiacym :)

SokoleOko:

--- Cytat: Chupacabra w Październik 08, 2010, 08:29:09 ---
obiecałem, ze wkleję. Sokole widzisz tu jakieś mordki? Oczywiście oprócz Iwoo :)

--- Koniec cytatu ---

A to wysokie okno czatu po lewej - nie jest pełne mordek? Co z tego, że część jest nie zaciągnięta z cache'u.

Back on topic:

http://photos.napalm.net/clubsi/bloodlines.jpg

Rzut wszystkich 24 bloodline'ów -> otwierać oddzielnie, bo ten JPG ma rozmiar stodoły.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Chupacabra w Październik 08, 2010, 08:29:09 ---

Uploaded with ImageShack.us

obiecałem, ze wkleję. Sokole widzisz tu jakieś mordki? Oczywiście oprócz Iwoo :)

sory za offtop

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak Wam ale ... dla mnie to jest skrajnie nieczytelne (odpaliłem imageshack i powiększyłem ale nadal jest nieczytelne)

silvia:
Wyglada na to, iz ni-kunni, jin-mei i gallente beda najladniejsze.

Probowalem wczoraj troche twarz pozmieniac, to za chuja nie idzie by to ladnieo ogarnac. mam na dzieje, iz ccp przywroci suwaki. bylo by o niebo latwiej.

Kto uwaza, ze te nowe rasy z dupy nie podobne do poprzednich? o/
Na wieksza latwizne chyba nie dalo sie pojsc >_>

Chupacabra:

--- Cytat: mystiq w Październik 08, 2010, 13:46:29 ---Wyglada na to, iz ni-kunni, jin-mei i gallente beda najladniejsze.

--- Koniec cytatu ---

No to doczekaliśmy sie wreszcie bosta Gallente, hurra:)

Herezja miało być nieczytelnei to bardzo nieczytelne oprócz okna na środku:) chciałem tylko pokazać, że okno czatu bez "mordek" to nie żadna herezja:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej