Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (9/59) > >>

Xarthias:
No to tyle dostaniesz. Będziesz mógł łazić po stacji, kupować ciuszki i bawić się emotkami :P
Czysta dekoracja i niewielka użyteczność.
Poza tym będą minigierki (pokazywana na fanfeście ala PanzerGeneral), będzie bajer z mapą taktyczną (też w którymś z trailerów było to widać), prawdopodobnie market i agentów też będzie można odwiedzić "osobiście". Czy to będzie powód, żebyś wchodził w incarnę regularnie, to już inna sprawa.
Mnie cieszy to, że to co mogę w tej chwili robić z poziomu "statku" dalej będę mógł robić w ten sam sposób - bez tracenia czasu na "bieganie po sklepach". Chyba, że będę miał tego czasu za dużo, to wtedy jak najbardziej - ot, czekając na flotę czy coś będzie można zagrać sobie w minigierkę jakąś, czy połazić i pooglądać widoczki - zawsze lepsze to niż wgapianie się w obracający się statek...
O PI się nie wypowiadam, bo mnie to ani grzeje ani ziębi, z tego co pamiętam, to mówili, że pełnię funkcjonalności osiągnie to razem z incarną i dustem. I jakoś nie bardzo mnie obchodzi czy tak się stanie. Dust to dla mnie poroniony pomysł, a incarna to takie coś jak kiedyś wprowadzenie klienta premium. Ot, świat idzie do przodu, zmieniają się oczekiwania wobec grafiki i funkcjonalności i muszą coś robić, żeby za tym nadążyć. W tej chwili na topie są sieci i gry społecznościowe (second life any1?), Incarna wraz z EveGate'em ma być taką właśnie społecznościówką w Eve, a także odpowiedzią na potrzebę personalizacji postaci, którą gramy - żeby można było bardzie się wczuć w grę itp. Nie każdy tego potrzebuje, ale zadziwiająco dużo osób chce, nawet jeśli miałaby to być tylko ładniejsza oprawa do local chata :P

SokoleOko:
Jakaś bzdura - obecnych na czacie i tak widzisz z mordkami i na lagi to nie wpływa.

Lepiej po prostu zminimalizować czaty poza np. flotowym.

--- Cytat: Xarthias w Październik 07, 2010, 11:55:47 ---No to tyle dostaniesz. Będziesz mógł łazić po stacji, kupować ciuszki i bawić się emotkami :P
Czysta dekoracja i niewielka użyteczność.
--- Koniec cytatu ---

Ostatni trailer Incarny obiecywał "rzeczy, które lepiej zrobić osobiście".

A co do "lepszego chata"... hmm.. w Test Drive Unlimited podobała mi się możliwość fajnego ubierania swojego avatara. Nie mam jakiś zapędów do bawienia się lalkami, ale jak imersja, to imersja.

SokoleOko jak najbardziej ma ochotę wyglądać na sukinsyna spod ciemnej gwiazdy, ale czasem miałby ochotę założyć wypasiony garnitur, dobry zegarek (czy jakiś odpowiadający mu gadget w Eve) i pójść się polansować na spotkanie korpowe.

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Październik 07, 2010, 11:59:42 ---Jakaś bzdura - obecnych na czacie i tak widzisz z mordkami i na lagi to nie wpływa.

--- Koniec cytatu ---

Ale jak masz mordki na czacie (nie na liście), to kiedy sie odezwą, to się one ladują. Jak je wyłączysz, to do czasu showinfowania kogoś, pozostaje on wykrzyknikiem.

Gizmo79:
Zerknąłem na ten wynalazek i mój brutor powiedział, że gdyby fryzjer odstawił mu cokolwiek z tego co jest do wyboru poza łysiną, to musiałby remontować lokal :)
Dredy, mohawki, wzorki powycinane maszynką... to ma być a nie postawiona na żel grzywka. Zbyt mała jest też możliwość personalizacji, praktycznie poza zapadniętymi policzkami nie widać zbytnio zmian na avatarze. Czekamy na więcej.

Chupacabra:

--- Cytat: Mona X w Październik 07, 2010, 12:03:13 ---Ale jak masz mordki na czacie (nie na liście), to kiedy sie odezwą, to się one ladują. Jak je wyłączysz, to do czasu showinfowania kogoś, pozostaje on wykrzyknikiem.

--- Koniec cytatu ---

zrobię wam print screena:) dziś wieczorem, żadnych mordek nie widzę, jedynie na lokalu :P no chyba że mi któryś z patchy źle siadł i mam lepiej niż Wy:) Pobawcie się w wolnej chwili ikonkami w oknie czatu da się wyłączyć listę obecnych, da się zrobić żeby był sam tekst z loginem postaci i bez awatara, wszystko się da :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej