Eve Online > Incursions
Nowe avatary
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Ptysiu w Styczeń 21, 2011, 22:00:57 ---
Nowy Ptyś:
--- Koniec cytatu ---
Musze ci powiedziec Ptysiu, ze bardzo zmezniales
edit: moj nowy wyglad:
Ptysiu:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 21, 2011, 23:44:23 ---Musze ci powiedziec Ptysiu, ze bardzo zmezniales
--- Koniec cytatu ---
Hehehe, oj weź bo się zarumienię :-[. W drugą stronę jedyna opcją była by zmiana płci.
Gaunt:
po wspaniałym paczu wszyscy sobie pozmieniali avatarki, ja poszedłem zmysłem stadnym i zmieniłem mojego amarrowskiego hermetycznego jegomościa w super stylowego imperatora palpatine, lecz w ekranie logowania wyglada super podczas gry w czatach ingame wyglada troche sami zobaczcie :D
czy komuś się taki incydent przydarzył ? :p
chociaż ccp mówiło coś o wtorku do kiedy maja poprawiać
wrzucam focie !
http://img824.imageshack.us/i/impeek.png/
HammerSnake:
--- Cytuj ---@Kara Mon wybacz.. nie chcę tutaj urządzać jakiegoś flejma, ale czy masz jakiekolwiek doświadczenie z konsolami? z rynkiem gier (nie taki, że grasz, ale z biznesowego punkty widzenia)? Bo wydaje mi się, że nie.. to co wypisujesz o konsolach i o przyszłości gry która jeszcze nie wyszła mnie - mówiąc delikatnie - mocno zaskakuje.
--- Koniec cytatu ---
On tak zawsze ile razy się przewija temat konsol . Przyzwyczaj się.
Mi już się nie chce produkować raz enty na ten temat .
Pytania oczywiście postawiłeś słuszne . :P
Tylko jedno sprostowanie do sprawy ,która mnie zawsze kłuje w oczy :p
--- Cytuj ---Akurat gry konsolowe żyją dłużej, bo nie ma pogoni za nowszymi konfiguracjami sprzętowymi. Gry kosztują też więcej, to też powoduje, że ludzie właśnie tak nie skaczą.
--- Koniec cytatu ---
Gry na konsole kosztują wszędzie tyle samo ile kosztują gry na pc . Polska jest ewenementem w tej kwestii .
Doom:
Przeczyść u siebie cashe itp, wtedy powinnien zostać jeden wizerunek. Jesli to ten co chcialeś to git, natomiaswt jak nie ten co chciałeś pisz petycje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej