Eve Online > Incursions
Nowe avatary
Siri Irme:
--- Cytat: Kitten w Styczeń 20, 2011, 20:44:22 ---o ile dobrze pamietam z pierwszych wzmianek na temat 'chodzenia po stacjach' to co zdolniejsi gracze mieli tworzyć ubranka i je sprzedawać innym w wykupionych na stacjach sklepach tak jak to sie dzieje w SecondLife czy Simsach, a nie itemshop made by ccp
--- Koniec cytatu ---
Jakoś nie wyobrażam sobie tych groźnych piratów, jak w przerwie między zbieraniem haraczu, siedzą na stacji i szyją skarpetki. Strasznie klimat spadnie w tej grze według mnie.
(a swojego dam po zmianie ;))
SokoleOko:
Ja zupełnie wyobrażam sobie kerbirów "szyjących skarpetki". Co więcej, nie miałbym nic przeciw temu, żeby budowano trzecią społeczność (pierwsza - podpiloci, druga - dustowcy), która nie mogłaby latać statkami i żyła tylko na stacjach, robiąc za cywili. Taki "Second Life in Space".
[VIDE] Herezja:
Zawsze mogą zrobić coś w rodzaju marketu, miejsca gdzie się kontrakty daje i odbiera, a także kantyny gdzie zbiry spod ciemnej gwiazdy umawiają się na rozróbę lub dostają zlecenia. Choć mam wrażenie, ze to będzie coś ala już mamy, czyli albo chodzisz albo insta pojawiasz się w lokacji.
Gregorius:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 21, 2011, 11:27:16 ---Ja zupełnie wyobrażam sobie kerbirów "szyjących skarpetki". Co więcej, nie miałbym nic przeciw temu, żeby budowano trzecią społeczność (pierwsza - podpiloci, druga - dustowcy), która nie mogłaby latać statkami i żyła tylko na stacjach, robiąc za cywili. Taki "Second Life in Space".
--- Koniec cytatu ---
O ile dust w ogóle wypali, jak zakładają twórcy ;)
Wtedy byłby faktycznie klimat i może Jita nam schudnie (jeśli ludzie na stacji będą na innym serwerze czy coś)
Gaavrin:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 21, 2011, 11:27:16 ---Ja zupełnie wyobrażam sobie kerbirów "szyjących skarpetki". Co więcej, nie miałbym nic przeciw temu, żeby budowano trzecią społeczność (pierwsza - podpiloci, druga - dustowcy), która nie mogłaby latać statkami i żyła tylko na stacjach, robiąc za cywili. Taki "Second Life in Space".
--- Koniec cytatu ---
Hmm, jakby taka postać w zamian za brak możliwości latania statkami miała bonusy do handlu, produkcji, inwencji i innych rzeczy które można teraz i będzie można w przyszłości robić na stacjach. Musieliby jeszcze tylko dodać podpilotom statki, które mogłyby tych "cywili" i dustowców wozić między stacjami i byłoby ciekawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej