Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (32/59) > >>

F-YU:
narzekacie... civir bandyta pozostał bandytą, albo kapitanem ameryką  ;)
jeśli to się nazywa że spieprzyli... to mi opadają ręce, bo może nie jest to najbardziej bogaty edytor avatarów ale z pewnością jeden z najbardziej zaawansowanych w grach mmo jaki spotkałem.
A że za dodatki i dalszą personalizację trzeba będzie słono płacić... takie życie

Doom:

--- Cytuj ---Generalnie, nie powinniśmy marudzić, bo możliwości obecnego edytora to ścisła czołówka na rynku MMO,
--- Koniec cytatu ---
Szkoda tylko że zamiast implementować to w ten projekt oparty o nWOD, ladują to w eve, jako preludium do contentu który u większości graczy jak podejrzewam ma priorytet jeszcze niższy jak u stereotypowej żony 9model zaprezentowany w wątku o wymaganiach sprzetowych incarny) kupno nowego kompa dla męża...

--- Cytuj ---http://eveolution.de/portrait.php
--- Koniec cytatu ---
Dzieki Col

Kara Mon:
Amarow latwo odroznic bo wszyscy sa starzy

Ninja edit r gdzies zjadlo  :P

Goomich:

--- Cytat: Kara Mon w Styczeń 20, 2011, 11:49:56 ---Amarow latwo odroznic bo wszyscy sa stazy

--- Koniec cytatu ---

Tłumaczenie: wszyscy są młodzi i na stażu. :)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Doom w Styczeń 20, 2011, 11:47:20 ---Szkoda tylko że zamiast implementować to w ten projekt oparty o nWOD, ladują to w eve, jako preludium do contentu który u większości graczy jak podejrzewam ma priorytet jeszcze niższy jak u stereotypowej żony 9model zaprezentowany w wątku o wymaganiach sprzetowych incarny) kupno nowego kompa dla męża...
Dzieki Col

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się z Doom-em. Dla mnie chodzenie po stacji równie mnie interesuje (i jest mi potrzebna) jak kolejna para tipsów dla mojej panny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej