Eve Online > Incursions
Nowe avatary
Aenyeweddien:
No właśnie testowałam możliwości kreatora (nie zapisałam) i stwierdziłam że moja stara Aeny ma charakter i jest futurystyczna a to co oferuje nowy portret to nic specjalnego... Ciuchy nie są ani trochę oryginalne i wręcz powiedziałabym że teraźniejsze (sama w takich chodzę) , fryzury normalne, żadnych tatuaży, ciekawych akcesoriów (kaptury, nakrycia głowy, czy ozdoby). Jestem ogólnie zawiedziona...
Xarthias:
Edytor twarzy i sylwetki b. fajny, choć nieco za delikatne są niektóre efekty (np. starzenie). Ale z ciuchami to ubogo, a tła to kompletna bieda.
Ale z tego co wiem, to ciuchy i dodatki (także tatuaże) będą, do kupienia ofkors.
W załączeniu moje alty (w tym Babcia ;)).
[załącznik usunięty przez administratora]
silvia:
Jesli twoja babcia jest bogata, to moge sie z nia prostytuowac ;D
Jrkan:
A oto i efekt metamorfozy mojej postaci
W końcu wygląda dostatecznie mroczno jak na Khanida przystało :)
Fajny ten nowy edytor. Owszem wcześniej było dostępnych więcej bajerów na twarz, ale teraz chyba bardziej można się wyróżniać samym kształtem twarzy. I jeszcze jedno spostrzeżenie, ten nowy edytor wymaga większej uwagi i staranności, w starym edytorze można było coś tam kliknąć i jakaś tam nam postać wychodziła. Teraz jak zrobimy na odwal się, to dostajemy coś co wygląda jak by właśnie wyciągnięto to z czterech liter autora. Ale po przyłożeniu się wychodzą na prawdę cudeńka.
Mała sugestia dla osób które dopiero się zabierają za tworzenie swojej nowej buźki, a mają słabe komputery. O ile samo modelowanie postaci, wybieranie ciuchów, włosów można robić na Shaderach ustawionych na low, to już samo robienie zdjęcia i ustawianie postaci trzeba robić na high. Jedynie na high widać wpływ oświetlenie na wygląd zdjęcia, a wpływ ten jest ogromny. Robiąc zdjęcie na low nie widzimy jak tak na prawdę będzie ono wyglądało już po ostatecznym zapisaniu, bo to odbywa się już na serwerze który wykonuje zdjęcie na najwyższych możliwych ustawieniach jakości.
--- Cytat: mystiq ---A tak na marginesie... czemu wszyscy robia "cutie-pie", zamiast "bad ass"?
--- Koniec cytatu ---
No to daj przykład, a nie robisz kolejną bląd niunie :P
--- Cytat: Gregorius ---Po drugie ja nie potrzebuję jakiegoś super-szpanerskiego awatara, by grać Jeśli ciebie to boli.. cóż.. przykro mi ^_^. Hard pixel life
--- Koniec cytatu ---
Każdy któremu nie wyszło tak pisze ;)
EDIT: No to jeszcze pani alcikowa.
Doom:
--- Cytat: mystiq w Styczeń 19, 2011, 20:40:47 ---Jesli twoja babcia jest bogata, to moge sie z nia prostytuowac ;D
--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę sposób w jaki doszła do majątku wątpię czy by Ci się ten deal spodobał >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej