Eve Online > PVP

[PVP] Dramiel solo

<< < (6/9) > >>

Azbuga:
pomyka 900 na mwd. scrambler i 2 weby i wszystko stoi w miejscu, jak ma ab jeszcze to poleci może ze 200m/s. przynajmniej na tyle długo zwolni żeby wariorki go zjadły.

Doom:
A ty przyjrzyj się sie bonusom statków które sugerowałem :P (masz angeli to i masz vindyka chociaz ja bym bhalla chyba najchętniej brał)

Egnos:

--- Cytat: Azbuga w Październik 19, 2010, 10:48:31 ---pomyka 900 na mwd. scrambler i 2 weby i wszystko stoi w miejscu, jak ma ab jeszcze to poleci może ze 200m/s. przynajmniej na tyle długo zwolni żeby wariorki go zjadły.

--- Koniec cytatu ---

Majac przepalonego abeka i bedac bez implantow do speeda spokojnie wyciagnie ponad 700m/sec bedac pod wplywem double weba

Doom:
Takiego 90% ?

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Październik 19, 2010, 11:15:06 ---A ty przyjrzyj się sie bonusom statków które sugerowałem :P (masz angeli to i masz vindyka chociaz ja bym bhalla chyba najchętniej brał)

--- Koniec cytatu ---

sigh ta i specjalnie zeby zlapac jednego dramiela bede kupowal ship za duza banke (moze troche mniej) i skillowal 2 miechy large blastery t2 jak mam juz projectile all5. Jak sie nie da to sie nie da i mam go w pompie niech sobie lata i tak mi nic nie zrobi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej