Eve Online > Tyrannis
Tyrannis 1.1
Doom:
Akurat żeby było smiesznie (może faktycznie jacyś piraci dorwali sie do autopilotów frachtów) przelotówki w high jakies takie dziwnie puste lecaiłem wczoraj do jita, dziś wracałem nirja praktycznie pusta, na jednej bramie nic na drugiej hurek i 3 t2 indory...
Kara Mon:
--- Cytat: naye666 w Październik 02, 2010, 12:36:44 ---Kurde nie wiem o co chodzi ale ja zadnych problemow nie zaznalem... Co prawda mam wrazenie ze wgrano patch z sisi lol bo sie fituje etc dosc dziwnie. Ale bugow nie zaznalem. No chyba ze zaliczyc dzwieki triggerow nie w tych momentach ci byc powinny. W kazdym razie statek wisi w powietrzu w cloaku do czas wpowadzenia patcha. Nie mam zamiaru ryzykowac wlatujac do high seca z cargo wartym ze 4y plexy ;#
--- Koniec cytatu ---
Na alcie nei dopatrzylem sie zadnego buga, na mainie cala masa i jeszcze troche wiecej. Jeden i ten sam klient ;D . Wychodzi na to ze Eve to closed beta od 2002 roku :D
Chupacabra:
--- Cytat: Dec Apilatour w Październik 02, 2010, 10:27:53 ---Ja wczoraj podczas roamu, nie mogłem włączyć jednej grupy działek, co ciekawe druga chodziła bez problemu,, nie wiem co się stało, to była walka 2 vs 4, nie było żadnego laga.
--- Koniec cytatu ---
jak CI sie tak zatnie to przesuń działko na iinne miejsce np slot obok i zacznie działać, tez tak miałem :)
jak się pokażą inne sloty te puste to na mur beton któres działo chce się samo przenieść w inne miejsce jak je przesuniesz to odzyska sprawność :)
to tylko CCP mogło wymyślić
Xeyo:
http://www.eveonline.com/news.asp?a=single&nid=4138&tid=1Patch notes for Tyrannis 1.1 Optional Patch
To be deployed October 2, 2010When opening the scanner the alert sound is no longer played.
* [/size]Windows will now retain their correct size when you open and close them.
* [/size]You can now view member hangars through the corporate hangar as intended.
* [/size]Hiding passive modules in the HUD no longer hides all modules.
* [/size]In the sovereignty dashboard only the first word in the location name was displayed. This has been fixed and the full name is shown correctly.
* [/size]Resolved an issue where corporations who were part of an alliance had blue alliance stars against corporation members. The correct green star will show for corporation members.
* [/size]If you moved a window half way off the screen it would bounce back into full view when you opened a new window. This has been fixed.
* [/size]Certifications now show the level required for component skills.
* [/size]Chat channels will no longer reset to the default positions every time the client is restarted.
* [/size]Chat channel logs now show the channel name again as originally intended.
Kara Mon:
Windows will now retain their correct size when you open and close them. - nie wszystkie ???
Chat channels will no longer reset to the default positions every time the client is restarted. - ze co ? moze jak wyjdzie incarna :D
napisalem petycje, oczywiscie rasowy gm czytajac na wstepie ze zaisntalowalem dzisiejszego patcha i nic nie zmienil poradzil , zaisntalowac dzisiejszego patcha i na bank pomoze.
Bug report zdechl , kazda moja proba wyslania raportu konczy sie :
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.
pozostaje czekac na cud ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej