Eve Online > Tyrannis

Tyrannis 1.1

<< < (7/14) > >>

sneer:
wczoraj z ciekawostek zniknely mi wszystkie chaty podczas roama
po jakims casie wrócil tylko local
kazde uzycie modulu odpalalo pokazanie wszystkich slotó UI do przesuwania
a na koniec w krytycznym momence niektórych modułów nie byłem w stanie aktywowac
brawo ccp

Dec Apilatour:
Ja  wczoraj podczas roamu, nie mogłem włączyć jednej grupy działek, co ciekawe druga chodziła bez problemu,, nie wiem co się stało, to była walka 2 vs 4, nie było żadnego laga.

Xeyo:
Wczoraj siedzac w cepie bylem wczoraj "mile" zaskoczony,  jak po wlaczeniu warp distruptera... nie chcial mi sie wlaczyc mwd. Na szczescie wszystko sie dzialo kolo bramki i udalo sie jakos wyskoczyc. W gangu nie dzialaly niektorym inne moduly. Dopiero po zadokowaniu, "unfit" i ponownym manualnym  poukladaniu modulow bylo wszystko ok... znaczy prawie wszystko, bo po potem w czasie walki mialem disconnect i powitaly mnie smiesznie poukladane okienka na monitorze  ::)

Rabbitofdoom:
Heh bogu niech beda dzieki ze sobie wczoraj odpuscilem latanie profilaktycznie. Widze ze wracamy do starych zwyczajow po patchu przez 4-5 dni sie logowac tylko skilla zmieniac i sprawdzac czy ccp juz naprawilo patcha.

naye666:
Kurde nie wiem o co chodzi ale ja zadnych problemow nie zaznalem... Co prawda mam wrazenie ze wgrano patch z sisi lol bo sie fituje etc dosc dziwnie. Ale bugow nie zaznalem. No chyba ze zaliczyc dzwieki triggerow nie w tych momentach ci byc powinny. W kazdym razie statek wisi w powietrzu w cloaku do czas wpowadzenia patcha. Nie mam zamiaru ryzykowac wlatujac do high seca z cargo wartym ze 4y plexy ;#

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej