Eve Online > Dyskusje ogólne

prosze chetnych o poparcie pomysłu na zaludnienie low seca :)

<< < (9/12) > >>

F-YU:
Natura ludzi jest taka żeby pakować się tam gdzie jest forsa i nie chodzi o pazerność ale o dobrobyt, 0.0 jest dobrobytem które niestety nie jest bardziej profitowe względem Empire

np.

stain jest obecnie pełne botów do racenia - do tego stopnia że można latać po stein i zbierać pełne wraki truesanshy
pilnuje tego kilku pastuchów z bazylionem cloakujących altów, przynajmniej w rejonie gdzie sobie latam.
tak żyją ludzie z 0 i mają się świetnie znapowani ze wszystkimi i wszystkim.

pazerność ludzi żyjących i władających 0.0 nie zna granic...

... 0.0 to powinni zlikwidować bo tylko niszczy tą grę albo milicja różnego typu (sanshowa, angelowa, dred guri i więcej nowych klas aby był tłok) powinna żyć na 0.0 -
był by to naturalnie zwalczający siebie nawzajem concord w danej okolicy - nie powinno być sojuszy, power bloków, claimowania itd
bo milicja się ccp udała, gdyby to rozbudować mogło by wyjść coś naprawdę fajnego.

gracze już przez te lata pokazali że nie zbudują swojego państwa i zawsze  będzie chodzi o przekręt, pazerność złodziejstwo i syf.
i to dlatego niektórzy nie chcą mieć z 0.0 nic wspólnego i się nim brzydzą.

Azbuga:
jakich noobow w low? czasem się taki trafi ale zazwyczaj się walczy z dobrymi przeciwnikami

Khobba:
@scary: kara wyraźnie napisał, że chodzi mu o true 0.0. A tam tak właśnie jest (i proszę mi nie wyjeżdżać z "a co ty mozesz o tym wiedziec" - od czego sa alty)

@durne argumenty powtarzane milionowy raz, że piraci chca napadac na bezbronne hulki i indyki
Spójrzcie na kb korpow z low - naprawde są tam same hulki, względnie gankowane samotne raciarki? Oczywiście trzeba z czegoś żyć i od czasu do czasu ustrzelić choinkę, ale srsly, zabijanie hulków to żaden fun (przynajmniej dla mnie)

@+2 do sily warpu na hulkach
Nie wiem, czy to trollowanie, ale na to mi wyglada. Szkoda słów.

@reszta
Myślę, że azbudze chodzilo nie o sprowadzenie masy bezbronnego badziewia do low, a raczej zmianę kopania z nudnego i banalnego zajęcia afk na grupową operację wymagającą pewnego pomyślunku i logistyki. Oczywiście sam sposób może nie jest doskonały, ale cel wygląda na szczytny :)

mkxy:
Widze ze niektorzy frajerow szukaja, ze tez wstydu nie znaja ci osobinicy o niskich prymitywnych instyktach. Miedzy rownymi nie laska sie naparzac?  Tylko jeszcze sciemniac by im producenci latwe ofiary zapewniali. Ladne ubieranie w slowka o utrakcyjnieniu rozgrywki nie zmieni raczej niskich pobudek, chceta sobie postrzelac do latwych celow bo podobnych sobie trudniej na killboard zapodac. Na szczescie ccp jeszcze tak nie zglupialo, takich sadystow jadacych na niskich pobudkach nie jest tylu by oplacalo im sie stracic normalnych klientow :P

Colonel:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej