Forum Gry > World of Tanks
Nadchodzące patche
Starakopara:
grałem wczoraj jedną bitwę na Westfeldzie, ale przez moje zapędy wycieczkowo-krajoznawcze spłonąłem ślicznie po jakiejś minucie gry.
Z tego co zdążyłem zaobserwować to mapa raczej szybka, plus kilka fajnych miejscówek dla wielbicieli krzaków i strzałów znikąd :)
lastverb:
Przy obecnym (czyt. zbugowanym) systemie spottingu niewidzialne td wladaja westfieldem, z drugiej strony artylerie zescoutowac moze nawet is7 (i nie mowie tutaj o randomach).
Rabbitofdoom:
ehh ten nowy patch jest tragiczny magiczne gasienice poprostu rece opadaja jak sie przegrywa przez to mecze bo np. pz3 absorbuje gasienicami strzal z trollguna kv.
Doom:
Ja miałem to samo ze pzII :P
A i tak gorsze moim zdaniem jest usunięcie trakerów arty i wysyp tego scierwa na wysokich tierach
Kira Korpii:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Maj 31, 2011, 14:44:10 ---ehh ten nowy patch jest tragiczny magiczne gasienice poprostu rece opadaja jak sie przegrywa przez to mecze bo np. pz3 absorbuje gasienicami strzal z trollguna kv.
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy z trollguna strzela sie AP.... HE nigdy nie jest pochloniete przez gasienice a oneshotujesz takie tanki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej