Informacje > Ogłoszenia
Nowości na Centrali
Khobba:
* Khobba uderza ze złością piąstkami w kojec, rozkopuje becik i rozrzuca zabawki po całym pokoju
NeX:
Pliczek podkładu: main_blo.png da się wyczyścić z tych trupich motywów.
W sumie od żółtej kreski obrazek jest zupełnie obojętny dla theme. Można razem z kreską wyciąć i zostawić neutralny kolor tła, albo dokleić inną grafikę związaną z Centralą lub EVE, tyle, że tam nie ma specjalnie dużo miejsca do praktycznego wykorzystania.
Hastrabull:
hej, ja wiem, ze zaraz sie placz podniesie, ale musialem theme ustawic na obecny, bo ten standardowy jest rozjechany jesli chodzi o ad management. jak poprawie, to znow go wlacze. nie plakac, piaskownicy nie rozkopywac, zachowywac sie innymi slowy. byle jak ale sie zachowywac :)
olaf:
Będziemy bronić tamtej skórki, bo Ci co usuną ja to wiadomo po jakiej są stronie! Damy się pozabijać, a nie odejdziemy od niej. Gdzie jest jasna skórka?! Gdzie jest jasna skórka!? Nie dajmy się masonom!
Khobba:
Doskonale wiadomo, że stara skórka mogłaby lecieć na jednym kolorze, lub nawet na samym kadłu..eee.. bez cssa. Wiadome siły celowo wystawiły przewoźne radiolatarnie, które zakłócają Internet i powodują brak skórki. Ostatnie elementy HTMLa jeszcze ostrzeliwały się z wraku, ale wiadome służby przyleciały niesłyszalnym helikopterem i je zlikwidowały.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej