Eve Online > Dyskusje ogólne
International talk like pirate day i konkurs.
Aenyeweddien:
--- Cytat: Albi w Wrzesień 20, 2010, 08:10:57 ---Aye kamraci i szczury paskowe. Dzis dzien gadania jak pirat, yarr har har.
...
Konkurs jest taki ze za najlepsze posty pisane dzisiaj jak pirat (na całym forum) czeka nagroda w postaci dramiela na kontrakcie w wybranym plytkim lowsecu. Moze ktos ten konkurs zechce dofinansowac to nagroda bedzie lepsza.
--- Koniec cytatu ---
Albi masz refleks szachisty... Dzień gadania jak pirat było wczoraj...
Mac Dercad:
W takim razie dziś jest dzień gadania jak nowoczesny, gwiezdny pirat:D YOU DIRTY CAREBEAR DOG, contract your assets to Rob-You-Blind Ltd. [YulaiIMIII437/174 CrimeStreet,63-986ScumCity,TermsofEndVictimLicenceAgreementapply,ransomdoesnotincludeValueAddedTax,CrimeVictimTaxGalnetUseTaxWeaponDischargeTax,allpaidseparatelyatyourlocal
treasuryoffice,additionaltearmsandconditionsmayapply,RYBLtd.can'tbeheldresponsibleforhealthdamageensuingfromlacko fcompliancewithourcompanie'spolicyetcetcetc.] OR WALK THE AIR LOCK AND FACE THE LAWSUIT, YARRR!!
Gregorius:
To wygląda jeszcze lepiej niż ta walijska stacja kolejowa :D :D
Ej właśnie, ten dzień wczoraj był :D "september 19". Może i końkurs nie wypali, ale fajnie od czasu do czasu popisać śmiechowo :D
Coby nasze bandery mogły zostać zatknięte w tej plugawej ziemi i pozostać dla przyszłych korsarzy!
Mac Dercad:
Chciałem osiągnąć efekt radiowych informacji z grupy "zapoznaj się z ulotką" czy "pełna informacja o produkcie finansowym dostępna na". ;)
Gregorius:
--- Cytat: Max Dercad w Wrzesień 20, 2010, 16:22:22 ---Chciałem osiągnąć efekt radiowych informacji z grupy "zapoznaj się z ulotką" czy "pełna informacja o produkcie finansowym dostępna na". ;)
--- Koniec cytatu ---
Ojjj taaak :)) Wielokrotnie słuchając netowego radyjka (di.fm rox) byłem pod wrażeniem prędkości z jaką spikerzy potrafią po inglisz wsadzić gros informacji ^_^.
Me like it!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej